Trei surori episoadele 11-14 (rezumat) Turkan refuză să divorțeze de Somer

1,208

După ce Somer îi spune lui Turkan că vrea să divorțeze, pleacă fără să își ia rămas bun de la părinții ei. Sadik îl vede că pleacă și îl ceartă fiindcă nu are nici un respect față de ei și față de Turkan.
Turkan rămâne în cameră plângând iar Nesrin merge să o întrebe ce s-a întâmplat. Turkan îi spune că Somer vrea să divorțeze. Nesrin îi interzice să îi spună lui Sadik despre asta și o sfătuiește să facă tot posibilul pentru a-și câștiga soțul fiindcă dacă va divorța de el își va face de rușine familia în fața vecinilor.
Între timp, Ruchan a fost în camera mirilor și și-a dat seama că ei dorm separat. Imediat a dat ordin să fie scoasă canapeaua, astfel încât a rămas un singur pat în cameră. Somer și Turkan sunt nevoiți să doarmă în același pat.
Următoarea zi, Nesrin se întâlnește cu Ruchan și îi spune că Somer vrea să divorțeze de Turkan. Amândouă se sfătuiesc cum să facă pentru a-i împiedica să divorțeze.

Fatih îi cere lui Sadik o sumă mare de bani pe motiv că vrea să își construiască propria afacere, în caz contrar îl amenință că îi va spune totul fiicei sale.

Mine merge la Izmir să își viziteze familia.
Seara la cină, din cauza lui Ruchan, Turkan se ridică de la masă și merge in cameră. Somer merge după ea, iar mai târziu o duce în oraș la cină apoi o duce la plimbare în locurile lui favorite.

Ruchan îi spune lui Turkan că a aflat de la mama ei că Somer vrea să divorțeze. O amenință să nu semneze divorțul, altfel o va face de rușine pe ea și pe familia ei, apoi o duce în terasă și încuie ușa. Turkan rămâne toată ziua afară în frig.
Seara, Somer se întoarce furios acasă și se ceartă cu Ruchan. Îi spune că va pleca de acolo cu Turkan. El avea de gând să locuiască cu ea în altă parte până vor divorța.
Înainte de asta el aflase de la Mine că Ruchan a fost la ea acasă și i-a cerut să îl lase în pace fiindcă este fericit cu soția lui. Mine era foarte furioasă pe el și i-a spus că nu vrea să îl mai vadă până nu divorțează.
Când o găsește pe Turkan înghețată de frig, el o îngrijește până își revine.
Somer își cere iertare de la ea fiindcă nu a putut să o protejeze de mama lui. El îi promite că va scăpa curând din acel coșmar fiindcă a găsit un avocat bun și vor divorța, dar spre surprinderea lui, Turkan îi zice că nu vrea să divorțeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.