Trei surori episoadele 15-17 (rezumat) Ruchan află că Mine este însărcinată

1,458

Somer se ceartă cu Ruchan fiindcă își dă seama că ea a convins-o pe Turkan să nu divorțeze. El îi spune că nu o iubește pe Turkan și nu o va iubi niciodată și că este în acea casă doar pentru că nu vrea ca ea să o mai rănească. Turkan îi aude și supărată, cheamă un taxi și pleacă acasă la părinții ei. Când ajunge acolo, deschide ușa încet și îi aude discutând. Părinții ei discutau amândoi cât sunt de mulțumiți că ea este fericită în noua ei casă și că ar suferi dacă ar ști că este nefericită. Turkan se întoarce în stradă. Somer o aștepta. Când a văzut că ea a dispărut de la conac, Somer a bănuit unde va merge. O convinge să se întoarcă cu el la conac.
A doua zi dimineața, Somer o duce în oraș la o cafenea. Ea nu știa că se vor întâlni cu avocatul acolo pentru a semna documentele de divorț. Turkan refuză să semneze și pleacă. Somer merge după ea. Ea îi spune că va semna acele acte într-o zi dar va fi după cum vrea ea, fiindcă înainte cu o seară când l-a auzit spunând-ui mamei sale că nu o va iubi niciodată, mândria și onoarea ei au fost rănite. Îi promite că într-o zi va avea și el aceeași durere.

Mai târziu, Turkan merge în vizită la tatăl ei la poștă. Mine era și ea acolo pentru niște scrisori. Când pleacă de la poștă, Mine o invită să bea o cafea împreună.
Înainte de asta, Ruchan i-a spus lui Turkan că din acea zi va avea mașină cu șofer propriu.
Turkan o conduce pe Mine acasă.

Ruchan află că Mine era însărcinată.

Următoarea zi are loc o prezentare a produselor de la fabrică iar Ruchan îi cere lui Somer să își ducă și soția cu el.
Mine era și ea acolo.
Ruchan este mândră de nora ei fiindcă toată lumea îi laudă frumsețea. La un moment dat, când Turkan era singură deoparte, un tip intră în vorbă cu ea. Somer este deranjat de asta și îl cheamă pe tip afară și îi cere socoteală pentru că a îndrăznit să cocheteze cu soția lui. Turkan îi desparte. Somer o ia de mână pe Turkan și se întorc în clădire iar Mine îi vede.

Nesrin își dă seama că Serdar
este îndrăgostit de Donus. Ea merge la tatăl lui Serdar și îi cere să facă ceva pentru a-i împiedica să se mai vadă, fiindcă se teme ca Donus să nu afle că ea nu este mama ei.

Familia lui Somer sunt invitați la cină acasă la părinții lui Turkan. Ozer este mișcat de felul în care acea familie este unită iar când se întorc la conan, Ozer îl cheamă deoparte pe Somer și îi spune că regretă că nu s-a comportat bine cu el niciodată. Somer îl iartă și îl îmbrățișează. Îi spune că și el va deveni tată curând fiindcă Mine este însărcinată.
Când Somer merge în cameră, Turkan îi mulțumește pentru ziua petrecută alături de familia ei, dar el îi spune că și-a îndeplinit doar datoria, nimic mai mult.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.