Trei surori episoadele 18-21 (rezumat)

1,447

Turkan merge în vizită acasă la Mine. Mine încearcă să afle de la ea cum merge căsnicia ei cu Somer. Turkan îi spune că Somer vrea să divorțeze dar ea ar vrea să lupte pentru a-l câștiga.
Mine încearcă să o convingă că ar fi mai bine să divorțeze de el fiindcă nu se potrivesc deloc, ea fiind doar o fată simplă iar el este un tip educat care a studiat în străinătate.
Pe de altă parte, Ozer discută cu Somer despre divorț. Îl întreabă ce planuri are cu Mine acum că este însărcinată iar Somer îi spune că vrea să plece cu ea în străinătate pentru un timp, doar că îl împiedică Turkan fiindcă nu vrea să divorțeze.
Ozer îl sfătuiește să deschidă un proces de divorț fiindcă nu este bine să îi dea speranțe lui Turkan.

Ruchan își amenință nora că va răspunde pentru fiecare noapte când va lipsi Somer de acasă.
Turkan reușește prin diferite metode să îl convingă pe Somer să rămână seara acasă.

Ruchan se întâlnește cu Nihat, fostul soț al lui Mine și îi propune să se alieze pentru a-i despărți pe Mine și pe Somer.

Sadik vrea să îl ia pe Mesut acasă pentru a locui cu el și cu familia lui. Nesrin se opune la început, dar a doua zi îl găsește pe Mesut pe stradă și îl duce acasă.

Din cauza unei neînțelegeri, Derya se ceartă cu Donus iar Turkan încearcă să le împace.

Ruchan face în așa fel ca Somer să afle că Mine se întâlnește cu Nihat. Din această cauză Somer se ceartă cu Mine și merge la un bar împreună cu prietenul lui, Selcuk și se îmbată. Mai târziu, Turkan îl sună pe Somer iar Selcuk răspunde la telefonul lui și o sfătuiește să meargă acolo după Somer fiindcă are nevoie de ea.
Turkan îl ia de braț pe Somer și îl duce acasă. El îi spune că este foarte confuz și nu știe ce cale să aleagă. Ea îl sfătuiește să își asculte inima.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.