Trei surori episoadele 22-24 (rezumat)

863

După ce se ceartă cu Mine, Somer este hotărât să se despartă de ea.
Disperată, Mine își propune să se răzbune pe el și pe familia lui. Ozer încearcă să o împiedice. El îi spune că i-a promis lui Somer că va fi de partea lor însă o avertizează că dacă o va supăra pe Turkan va avea de-a face cu el.
Totuși Mine nu se oprește și vrea să îi spună totul lui Turkan. O invită pe Turkan la o cafenea dar apare Nihat la timp și o împiedică să îi spună lui Turkan că Somer este iubitul ei.

Derya este fericită că a reușit la examen cu notă mare. Hakan o invită în oraș la o cafenea. El crede că ea i-a scris acea scrisoare iar ea îl lasă să creadă că ea este admiratoarea lui secretă.

Somer și familia lui participă cu toții la o licitație. Somer se comportă foarte atent cu Turkan, cu intenția să o facă geloasă pe Mine.
Într-un moment când Somer este singur, Mine merge să discute cu el. Ea îl roagă să nu o părăsească pe ea și pe copilul lor dar el îi spune că a renunțat deja la ea dar nu și la fiul lor. De supărare, Mine leșină. Nihat era și el acolo și o duce la spital. Acolo află de la medic că Mine e însărcinată. Nihat îi spune că o acceptă cu tot cu copil.
Chiar în momentul acela Somer și Turkan intră pe ușă. Nihat o ținea de mână pe Mine și îi spunea că vor fi fericiți cu fiul lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.