Trei surori episoadele 27-30 (rezumat) Somer se întoarce la Mine

2,422

În timp ce Mine îl aștepta pe Somer, apare Nihat și îi spune că nu are rost să il mai aștepte pe Somer fiindcă este plecat la izmir împreună cu soția lui și ar fi mai bine să accepte că doar el o iubește și că viitorul ei va fi el. Mine își dă seama că nu are de ales și urcă în mașina lui iar el o duce acasă.

Somer îi spune lui Ruchan că a aflat din scrisoarea lui Mine că ea s-a aliat cu Nihat și nu mai are rost să spere că va rămâne cu Turkan fiindcă
oricum este hotărât să deschidă un proces de divorț.
Ruchan îi spune lui Turkan că Somer vrea să divorțeze de ea și că îi mai dă o ultimă șansă de a-l face pe Somer să se îndrăgostească de ea și să renunțe la divorț, în caz contrar, o amenință că o va duce inapoi în casa părintească.

Turkan îl roagă pe Somer să amâne divorțul. El nu ii dă nici un răspuns.

Donus și Derya îi cer ajutorul lui Turkan pentru a le face o
surpriză părinților fiindcă în acea zi era aniversarea căsătoriei lor. Somer le propune să organizeze o petrecere la el acasă. Ruchan nu este de acord la început, dar până la urmă acceptă și organizează ea o cină festivă.

Turkan află că Fatih pretinde partea din casa părinților săi. Ea vorbește cu el despre asta iar Fatih îi cere să îi plătească ea partea lui, astfel îi va lăsa părinții în pace. Ea este de acord dar cu condiția ca părinții ei să nu afle.
Turkan își vinde o parte din aurul de la nuntă și îi dă banii lui Fatih.
Ruchan află de la bijutier ce a făcut Turkan și îi spune lui Nesrin. Pe deasupra o acuză că și ea este implicată în asta.

Somer s-a întors la Mine.
Ruchan află că el a deschis procesul de divorț și furioasă îi spune lui Turkan că are de ales dacă vrea să afle adevărul despre Somer și să
rămână să lupte pentru el sau să plece acasă la părinții ei și bineînțeles că o va acuza pe ea și pe familia ei că au furat aurul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.