Trei surori episoadele 31-33 (rezumat)

2,052

Ruchan o întreabă pe Turkan dacă este sigură că vrea să meargă la Somer și o atenționează că va fi foarte rănită de ceea ce va afla. Turkan îi spune că este de acord. Ruchan vrea să o ducă la Mine acasă dar pe drum
este anunțată la telefon că Sadik a făcut atac de cord și a fost dus la spital.
Ea îi spune șoferului să întoarcă mașina și o duce pe Turkan la spital.
Sadik este operat.
Turkan rămâne câteva zile cu surorile ei. Ea le povestește că Somer nu o iubește și că s-a căsătorit cu ea doar fiindcă mama lui l-a obligat. Le cere să îi promită că nu le va spune nimic părinților.

Somer o anunță bucuros pe Mine că a deschis procesul de divorț și că se va muta cu ea în acea casă dar Mine insistă să plece amândoi departe. El o întreabă de ce vrea să plece și își dă seama că îi ascunde ceva.

Somer cumpără aur, mai mult decât cel pe care îl vânduse Turkan și îl duce mamei sale. El îi reproșează că pentru câțiva bani a făcut atâta rău acelei familii. Ruchan îi spune că nu o interesează banii ci a deranjat-o faptul că a fost umilită de nora ei.
Ruchan îi arată lui Somer niște fotografii cu Mine și cu Nihat care au fost făcute înainte ca ea să se întoarcă din Anglia și îl atenționează că a fost păcălit de Mine fiindcă copilul ar putea fi al lui Nihat.

Nihat merge la Mine și îi spune că a ales deja un nume pentru copilul lor care se va naște dar ea îi spune că nu este copilul lui și că vrea să se despartă de el fiindcă nu îl iubește. El îi zice că contează doar faptul că el o iubește foarte mult și în timp este sigur că și ea îl va iubi.
Somer merge acasă la Mine dar îi deschide ușa Nihat. Somer îi dă fotografiile și îi cere să i le dea lui Mine apoi pleacă acasă la Turkan. În fața casei se întâlnește cu Hakan și cu Serdar. Cu toții merg la spital.
Sadik se trezește după operație și este fericit să își vadă familia lângă el.
Fatih află că Sadik este în spital din cauza lui și merge să îl vadă. Turkan și surorile ei îl întâlnesc pe hol și îi interzic să îl vadă pe Sadik. El insistă să îl lase să intre în salon dar Somer, Hakan și Serdar îl opresc și îl avertizează să stea departe de Sadik și de familia lui.
Mai târziu, Somer o duce acasă pe Turkan și pe surorile ei, după care se întoarce la spital.
Somer îl ajută pe Sadik să se ridice din pat. El își cere scuze de la Sadik pentru ceea ce a făcut Ruchan.
A doua zi, acasă la Turkan se defectează robinetul din bucătărie. Somer o sună pe Turkan și o întreabă dacă vrea să o ducă la spital. Ea îi spune ce s-a întâmplat în bucătărie iar el îi zice să stea liniștită că merge el să rezolve situația. Între timp, Derya îl sună pe Hakan și îi cere ajutorul. Serdar era cu el în momentul acela, așa că merg amândoi acasă la fete. Somer, ajutat de cei doi, reușește să repare robinetul.
Mai târziu, Turkan îi cere lui Somer să mai amâne divorțul măcar până iasă tatăl ei din spital dar el îi spune că totul depinde de ea și că o lasă pe ea să decidă ce se va întâmpla cu ei și cu căsătoria lor.

După o săptămână, Sadik este externat din spital. Somer vrea să plătească el spitalizarea dar la casierie i se spune că totul a fost plătit.
Nesrin a avut puțin aur pentru zile negre și i-l dăduse lui Hikmet să îl vândă iar cu banii câștigați a plătit spitalizarea.
Somer îi conduce acasă. Sadik este primit cu mare bucurie de fetele lui și de Mesut. Somer este impresionat să vadă o familie atât de unită.
Turkan îl cheamă pe Somer în grădină și îi spune decizia pe care a luat-o în privința lor.
Mai târziu, Turkan merge acasă la Ruchan împreună cu Nezahat și cu Hikmet. Ea își împachetează lucrurile și se întoarce acasă la părinții ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.