Trei surori episoadele 4-7 (rezumat)

2,395

După ce a lovit-o peTurkan, Ruchan a plecat lăsând-o jos fără cunoștință. Era dezamăgită fiindcă își pusese toată nădejdea în Turkan sperând că Somer se va îndrăgosti de ea și o va părăsi pe Mine.
După câtva timp, Turkan s-a trezit dar era prea slăbită pentru a se putea ridica de jos. Din fericire Somer s-a întors chiar atunci și a dus-o la spital. El și-a cerut iertare de la ea pentru ce i-a făcut.
Chiar dacă s-a căsătorit cu Turkan, Somer locuia cu iubita lui, Mine în altă casă.
În aceeași zi, Donus avea examen. În timpul examenului, din cauza emoțiilor ea s-a simțit rău și a fost dusă la același spital unde Somet a dus-o pe Turkan.
Familia lui Turkan merge la spital. Din fericire, Donus își revine și pleacă acasă.
Turkan reușește să se ascundă de familia ei pentru a nu afla adevărul despre ea.

La spital, Turkan îi spune lui Somer că vrea să divorțeze. Când află Ruchan, îi zice lui
Somer că nu va permite niciodată ca Turkan să divorțeze de el.
Somer o duce pe Turkan acasă și o lasă în grija unei asistente apoi se întoarce la Mine.
Ruchan merge la Turkan și îi duce multe rochii elegante. În timp ce îi povestește viața ei din trecut, Ruchan o machiază și îi spune să aibă răbdare fiindcă Somer se va întoarce la ea într-o zi și o va iubi.
Mai târziu, din cauza că s-a certat cu Mine, Somer s-a întors acasă. Seara, un prieten l-a invitat la un club. Somer îi cere lui Turkan să îl însoțească la club iar ea acceptă. El bea foarte mult. Când se întorc acasă își petrec noaptea împreună. A doua zi dimineața, Somer regretă ce a făcut și îi spune lui Turkan să uite ce s-a întâmplat între ei și îi amintește ce i-a spus în noaptea nunții, că niciodată nu va fi soțul ei.
El se întoarce la Mine iar ea îi face o mare surpriză spunând-ui că e însărcinată.
Derya bănuiește că ceva s-a întâmplat cu sora ei, apoi află de la Serdar că a văzut- o pe Turkan in spital și că era rănită. Derya își anunță părinții iar ei merg imediat acasă la Turkan, însă când ajung acolo găsesc ușa deschisă dar nu era nimeni înăuntru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.