Trei surori sezonul 2 episoadele 1-3 (rezumat)

2,205

Nesrin este dusă la spital și este salvată dar din păcate își pierde memoria.
Ruchan se interesează și află că Mustafa este într-adevăr fiul lui Ozer dar nu îi spune lui Ozer că știe. Ea face un plan pentru a-l aduce pe Somer acasă.

Somer și Turkan se mută în noua lor casă. Într-o dimineață, după ce Somer pleacă la serviciu, Turkan își dă seama că este urmărită de doi tipi.
Ea încearcă să îl sune pe Somer dar între timp Mine îl anunță că trebuie să nască iar el o duce la spital.
Mine naște o fetiță căruia îi pune numele Kiraz.
Somer vrea să o treacă pe Kiraz pe numele lui dar acolo află că Mine este încă căsătorită cu Nihat. Somer îi reproșează lui Mine că l-a mințit dar ea îi spune că Nihat a amenințat-o și de aceea nu au divorțat și îl roagă să o salveze de el. Somer o ajută să fugă din spital împreună cu Kiraz.

Mai târziu, Turkan merge la piață și își dă seama că cei doi tipi pe care îi văzuse de dimineață în fața casei o urmăresc. Ea încearcă să scape dar când ajunge pe o stradă mai retrasă, ei o opresc și îi cer să meargă cu ei fiindcă Ferit vrea să îi vorbească.
Mustafa, fiul lui Ozer era acolo și își dă seama că Turkan era urmărită. El o salvează.
Ayla află de la Turkan că oamenii lui Ferit au urmărit-o și îi spune lui Ruchan.
Ruchan o sperie pe Turkan că Ferit este un om periculos și
îi propune să se mute cu Somer la vilă pentru un timp până va rezolva problema cu Ferit.

Mustafa merge la Ozer la firmă și îi cere să îi dea ceea ce are el de drept, adică numele de familie.

De când a aflat de la Fatih că el este tatăl ei, Derya este tot timpul nemulțumită și se comportă rău cu familia.
Donus o întreabă de ce s-a schimbat atât de mult iar ea îi povestește ce a aflat de la Fatih dar îi cere să nu spună nimănui.

Somer o duce pe Mine la un hotel dar Nihat află că este acolo și vrea să o oblige să plece cu el în străinătate. Somer se luptă cu el apoi le ia pe Mine și pe Kiraz și le duce în casa în care el s-a născut. Mine îl aude pe Somer spunând-ui lui Selcuk că a făcut asta doar pentru fiica lui fiindcă de Mine nu îi pasă deloc și în curând va deschide un proces și o va lua pe Kiraz.

Turkan nu îi spune lui Somer despre oamenii lui Ferit fiindcă nu vrea ca el să aibă probleme. Ea îl convinge să se întoarcă să locuiască la vilă împreună cu părinții lui pe motiv că se plictisește singură acasă și pe deasupra știe că el ar fi mai fericit acolo. El se miră fiindcă știa cât de mult rău i-a făcut mama lui dar ea îi zice că a iertat-o.
Ruchan îi primește cu bucurie.
Turkan nici nu bănuiește că cei doi oameni care au speriat-o erau plătiți de Ruchan pentru a o face să se întoarcă cu Somer acasă.

Somer ii spune lui Turkan că a sosit timpul să știe despre viața și despre relația lui dinainte de a o cunoaște pe ea dar chiar în momentul acela îi sună telefonul. La telefon se auzea Mine strigând disperată la Nihat să nu o ia pe Kiraz. Somer merge în grabă acolo. O găsește pe Mine în stradă plângând iar Nihat plecase cu Kiraz. Somer o ia pe Mine și îl urmărește pe Nihat.
El îl lovește pe Nihat apoi le ia pe Mine și pe Kiraz și le duce la vilă.
Somer nu știa, însă, că înainte de asta Mine îi intinsese o capcană lui Nihat. Ea l-a sunat și i-a dat adresa casei unde locuia pe motiv că și-a dat seama că doar el o iubește și vrea să plece cu el dar când a ajuns Nihat, Mine l-a sunat pe Somer și l-a făcut să creadă că vrea să o răpească pe Kiraz.
Mine a făcut asta intenționat știind că Somer o va duce la vilă pentru a o proteja de Nihat.

În versiunea originală a serialului acesta este episodul 17.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.