Trei surori sezonul 2 episoadele 8-10 (rezumat) Nesrin își recapătă memoria

2,518

Turkan își dă seama că între Somer și Mine este o relație prea apropiată și este deranjată de asta.
Mine este fericită că a reușit să îi facă pe Somer și pe Turkan să se certe.

Nihat o sună peTurkan și îi spune că dacă va accepta să se întâlnească cu el îi va spune ceva foarte important care o privește pe ea. La început, Turkan refuză să meargă la întâlnire dar mai târziu ea îi povestește lui Mine ce a discutat cu Nihat și îi cere părerea ce să facă. Mine știa că Nihat vrea să îi spună lui Turkan despre relația ei cu Somer și intenționat o convinge să se întâlnească cu el. Când Nihat află de la Turkan că Mine a trimis-o la el, își dă seama că dacă îi spune adevărul lui Turkan, Mine va rămâne cu Somer și se răzgândește. Îi spune doar să stea departe de Mine fiindcă este o persoană egoistă și periculoasă.

Mine trebuie să o ducă pe Kiraz la un control medical și îl convinge pe Somer să o însoțească. Pentru a nu afla Turkan, Somer minte că merge la serviciu iar mai târziu se întâlnește cu Mine și merg împreună la medic. El îi spune că nu mai vrea ca ea să îi facă probleme și a doua zi îi va căuta o casă în care să locuiască cu fiica lor.

Ozer îi povestește lui Mustafa despre problema lui Somer cu Nihat și îl roagă să îl protejeze pe Somer. Mustafa îl întreabă de ce îi cere asta iar Ozer îi spune că vrea ca el să intre în familia lui și ca el și Somer să se susțină reciproc.

Hakan o convinge pe Derya să plece cu el în Canada pentru a studia dar Sadik află și îi cere să plece din viața Deryei. Derya este foarte tristă când Hakan nu îi mai răspunde la telefon.

Nihat se răzgândește și vrea să îi zică lui Turkan că tatăl lui Kiraz este Somer. El o sună din nou și îi dă întâlnire. Ayla aude discuția lui Turkan cu Nihat și îl anunță pe Somer.
Somer ajunge înaintea lui Turkan la locul de întâlnire și începe o luptă între el și Nihat.
Nihat îl amenință cu arma dar apare Mustafa și îl salvează.
Somer îi mulțumește lui Mustafa că i-a salvat viața.

Nesrin își amintește că Turkan este fiica ei și își mai amintește și ultima discuție pe care a avut-o cu Ruchan. Ea merge la vilă pentru a-i cere socoteală lui Ruchan.

Ruchan află că Turkan a mers să se întâlnească cu Nihat și foarte furioasă, vrea să o lovească dar apare Nesrin și o oprește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.