Trei surori sezonul 2 episoadele 11-14 (rezumat) După mulți ani, Sevilay, mama lui Mustafa îl caută pe Ozer

1,986

Nesrin o oprește pe Ruchan când aceasta voia să o lovească pe Turkan și îi spune că nu îi va mai permite vreodată să facă asta. Ea o duce pe Turkan acasă dar nu îi spune lui Sadik adevăratul motiv.
Mai târziu, Nesrin îi spune lui Turkan că a aflat tot ce i-a făcut Ruchan de când s-a căsătorit cu Somer și își cere iertare de la ea pentru că nu a înțeles-o când a vrut să divorțeze de Somer. Totuși nu îi zice că înainte ca ea să își piardă memoria, Mine i-a spus că tatăl copilului ei este Somer.

Ozer îi mulțumește lui Mustafa pentru că l-a salvat pe Somer și îl roagă să îl urmărească pe Nihat un timp fiindcă ar fi posibil să încerce din nou să se întâlnească cu Turkan. Mustafa îl întreabă ce problemă este între Nihat și Turkan dar el îi spune doar că este doar o problemă veche de familie.
Mustafa refuză la început dar fiind vorba de Turkan, acceptă.

Nesrin se întâlnește cu Somer și îi cere să îi spună cât mai curând lui Turkan că are o fiică cu Mine.
El ii zice că oricum intenționa să îi spună adevărul lui Turkan dar mai întâi trebuie să rezolve niște probleme apoi îi va spune totul.

Nihat apelează la Fatih pentru a-l ajuta să se întâlnească cu Turkan.

Derya decide să meargă la Izmir pentru a-l căuta pe Hakan. Serdar și Donus o însoțesc. Când ajung acolo ei află că Hakan a plecat în Canada și nu se va mai întoarce. Disperată, Derya vrea să se sinucidă dar Serdar o salvează la timp. Derya îi spune că nu mai are pentru ce să trăiască acum că și Hakan a părăsit-o și nici măcar o familie nu are fiindcă este adoptată. Pentru a o liniști, Serdar îi spune că Donus este acea fată adoptată.

Mustafa îl urmărește pe Nihat și află niște lucruri interesante despre el și îi spune lui Somer.
Somer îi mulțumește și îl invită la un local.

Sevilay, mama lui Mustafa merge la Ozer și îl roagă să o ajute să se împace cu fiul ei care nu îi vorbește de câtva timp. Ozer îi spune să stea liniștită că fiul lor este bine și lucrează la fabrica lui. El îi promite că va face tot posibilul pentru a compensa tot timpul pierdut. Pentru a-i împăca, Ozer organizează o cină pentru toți trei.

Somer merge după Turkan acasă la părinții ei pentru a o duce la vilă. Turkan reușește să o convingă pe Nesrin să o lase să se întoarcă la vilă dar Nesrin află în ultimul moment că Mine locuiește acolo cu fiica ei Kiraz și nu îi mai permite lui Turkan să plece de acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.