Trei surori episoadele episoadele 8-10 (rezumat)

2,129

Ruchan face tot posibilul pentru ca Turkan să nu se întâlnească cu familia ei.
O duce pe Turkan la conac și îi spune că o să vină și Somer și din acea zi vor locui cu toții în acea casă.

Părinții lui Turkan vin la conac. Ruchan le spune că Turkan și Somer s-au mutat cu ea dar sunt plecați în oraș. Ei îi cer o explicație pentru faptul că Turkan a fost în spital, iar Ruchan le spune că a căzut pe scări și s-a rănit puțin dar acum este bine și le promite că imediat ce se vor întoarce din oraș îi va spune să îi sune.
După ce ei pleacă, Ruchan îi dă telefonul lui Turkan și îi cere să își sune părinții și să le spună că totul este în regulă cu ea.

Fatih îi cere din nou lui Sadik să îi spună dacă fiica lui este Donus sau Derya. Sadik îl sfătuiește să lase lucrurile așa cum sunt fiindcă dacă fiica lui ar afla că el și Nesrin nu sunt părinții ei, ar suferi.

Ruchan îi spune lui Turkan că regretă că a rănit-o în acea zi și nu vrea altceva decât ca ea și Somer să fie fericiți.

Ruchan îl convinge pe Somer să rămână la conac. El îi spune lui Mine că are niște probleme în familie și deocamdată nu va mai putea locui cu ea. Mine este de acord ca el să locuiască la conac fiindcă știe că s-a căsătorit cu Turkan doar din cauza că mama lui l-a obligat, altfel ar fi pierdut moștenirea, pe deasupra el i-a promis că nu este decât o căsătorie oficială iar între el și Turkan nu este nimic.
Ruchan îi spune lui Turkan să își sune părinții și să îi invite la cină la conac în acea seară, apoi o duce la cumpărături în Izmir.
Mine merge și ea împreună cu Somer la Izmir pentru o consultație la medic după care merg și ei la cumpărături în același loc.
Când o vede pe Turkan, Mine se preface că s-a întâlnit întâmplător cu Somer. Ruchan îi invită să bea o cafea împreună cu toții și profită de ocazie pentru a o supăra pe Mine. Ruchan îi spune lui Turkan să își ia soțul de braț iar în timpul cât stau în cafenea îi dă de înțeles lui Mine că își iubește foarte mult nora, iar când pleacă îi cere lui Somer să le conducă acasă iar Mine rămâne singură.
Chiar dacă Somer știa că familia lui Turkan este invitată de Ruchan la cină în acea seară, refuză să meargă la conac și rămâne la Mine. A doua zi dimineața, el se întoarce acasă pentru a-și lua niște lucruri. Turkan îi reproșează că ar fi putut merge la cină și măcar să se prefacă în fața părinților săi că totul este bine între ei, fiindcă nu vrea ca ei să afle că nu este fericită în acea casă și îl roagă ca altădată să nu o mai pună într-o astfel de situație.
El îi spune că regretă și își cere scuze.
Chiar dacă nu vrea să accepte și fără să își dea seama, Somer începe să se îndrăgostească de Turkan.

Mine aștepta niște documente importante din Anglia dar care au întârziat să ajungă și merge la poștă pentru a vedea ce s-a întâmplat. Sadik era director la acea poștă. Somer apare și el și când o vede pe Mine acolo nu știe ce să zică. Mine salvează situația spunând-ui lui Sadik că este asistenta lui Somer.
Somer își cere scuze de la Sadik fiindcă nu a putut merge la cină seara trecută din cauza afacerilor. Sadik îi spune că își poate repara greșeala dacă va merge cu Turkan în acea seară la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a lui Donus. Somer acceptă. După ce pleacă de la poștă, Mine se ceartă cu el. Ea îi interzice să meargă la petrecere și îi spune că a acceptat doar o căsătorie oficială, nimic mai mult.
Totuși, el nu o ascultă și o duce pe Turkan acasă la părinții ei. El este impresionat când vede o familie atât de unită. Când sunt singuri, el îi spune că este o fată foarte frumoasă și bună la suflet, de aceea nu vrea să mai continue să o facă să sufere și îi cere să divorțeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.