Trei surori sezonul 2 episoadele 15-17 (rezumat) Turkan află că Kiraz este fiica lui Somer

2,038

Nesrin încearcă să o oprească pe Turkan să plece cu Somer. Îi spune că sunt lucruri pe care ea nu le știe și că va trebui să divorțeze de Somer. Turkan îi spune că nu poate face asta fiindcă este însărcinată.
‌Nesrin discută cu Somer fără ca Turkan să audă. Ea îi reproșează că a dus-o pe Mine acasă la el iar Somer se scuză că a fost o situație urgentă dar o va rezolva curând și Mine va pleca de la vilă. Nesrin îi spune că nu va permite niciodată ca Mine să locuiască în aceeași casă cu Turkan și că nu o va lăsa pe Turkan să plece până când Mine va pleca de la vilă.
El îi spune că o iubește foarte mult pe Turkan ș îi promite că nu va renunța niciodată la ea sau la copilul lor.
În ciuda insistențelor lui Nesrin, Turkan se întoarce la vilă cu Somer.

Ozer încearcă să îl împace pe Mustafa cu Sevilay și îi invită pe amândoi la restaurant. Mustafa pleacă de la masă furios iar mai târziu îi spune lui Ozan să stea departe de mama sa.
Ruchan îl urmărește pe Ozer dar îl vede discutând doar cu Mustafa fiindcă Sevilay lipsea de la masă în acel moment. Ruchan plănuiește să scape de Mustafa.

Derya se întoarce de la Izmir împreună cu Donus și cu Serdar. Într-un moment când sunt singuri, Derya îl întreabă pe Serdar dacă într-adevăr Donus este fiica lui Fatih iar el îi spune că este adevărat și că tatăl lui i-a spus toată povestea.
Când ajunge acasă, Derya îi povestește mamei sale că Fatih i-a zis că el este tatăl ei și îi cere să îi spună întregul adevăr.
Nesrin îi povestește totul și îi arată documentele care demonstrează că Donus este fiica lui Fatih. Ea o roagă pe Derya să nu îi spună nimic lui Fatih fiindcă nu vrea ca Donus să afle și să sufere. Derya îi promite că va păstra secretul.

Turkan și Somer îi invită pe Ruchan și pe Ozer să ia cina cu toții la restaurant și le dau vestea că Turkan este însărcinată.
Ruchan este entuziasmantă de vestea primită și îi spune lui Turkan că este fericită fiindcă nepotul ei va locui în aceeași casă cu ea. Turkan îi spune că nu se va întâmpla asta fiindcă în curând ea și Somer se vor muta la casa lor. Ruchan o sfătuiește să nu spună nimănui deocamdată despre sarcină, mai ales lui Mine.

Nihat îi dă un plic lui Fatih și îi cere să îl dea lui Turkan. Fatih îi cere o explicație iar el îi spune că în acel plic Turkan va găsi tot ceea ce trebuie să știe.

Nesrin se întâlnește cu Ozer și îi spune că este foarte nemulțumită de situația dintre Somer și Mine și îi cere să îl convingă pe Somer să îi spună cât mai curând lui Turkan că Kiraz este fiica lui și mai ales ea nu este de acord că Mine locuiește în aceeași casă cu Turkan. Ozer îi spune că nici el nu este mulțumit de asta dar Somer a trebuit să o aducă pe Mine la vilă fiindcă Mine trece printr-o situație specială.
Ozer o roagă să aibă încredere în el și îi promite că Somer va rezolva totul în curând.

Serdar își ia rămas bun de la Donus. Următoarea zi urma ca el să plece la Izmir. Cu ajutorul lui Derya, ei petrec împreună o zi minunată.

Ozer încearcă să îndrepte lucrurile între familia lui și familia lui Turkan și organizează o petrecere de bun venit pentru nepotul care se va naște.
Mine află că Turkan este însărcinată și merge cu Kiraz la restaurantul unde are loc petrecerea. Somer o observă când intră pe ușă și o duce afară. Turkan vede că Somer lipsește și merge afară să îl caute. Ea îi aude discutând și află că Kiraz este fiica lui Somer.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 21.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.