Trei surori sezonul 2 episoadele 33-36 (rezumat)

3,655

Ayla o găsește pe Turkan și împreună cu Irfan o duce la spital. Turkan pierde copilul.

Când ajunge acasă, Turkan o acuză pe Mine că ea este vinovată pentru pierderea copilului ei fiindcă atunci când a văzut-o căzută jos nu a ajutat-o, pe deasupra i-a împins telefonul să nu ajungă la el, dar Mine nu recunoaște. Turkan le spune tuturor povestea dar nu o crede nimeni.
A doua zi, Mine dă declarația că ea s-a aruncat de la balcon iar Somer este nevinovat.

Somer aranjează cu Canan să o cheme pe Donus la Izmir pe motiv că Derya a băut și are ceva probleme. Donus era la serviciu și discuta cu Mustafa când o sună Canan. El îi spune că trebuie să meargă la Izmir pentru a duce un colet.
Ea îl roagă pe Mustafa să o ducă și pe ea la Izmir. Când ajung la Derya, Mustafa le propune să meargă cu toții la un local.
Somer îi face o surpriză lui Turkan. El o duce la Izmir să se întâlnească cu surorile ei. Derya este încă supărată pe Turkan și nu vrea să discute cu ea dar Somer le covinge pe toate trei să stea de vorbă și să se împace. Somer cu Mustafa și cu Serdar merg în oraș și le lasă singure să discute.

Ozer merge din nou acasă la Sevilay. Mustafa se întoarce acasă și vede mașina lui Ozer în fața casei. El îl sună și îl întreabă unde este iar Ozer îl minte că este la companie. Mustafa îi spune că ar vrea să discute ceva important cu el și îi dă întâlnire într-un local. După aceea, Mustafa îl sună pe Somer și îi spune că a decis să discute cu tatăl lui și ar vrea ca el să îl însoțească așa cum i-a promis.
Somer acceptă și merg împreună la localul unde aștepta Ozer. Când Somer îl vede pe Ozer acolo își amintește că odată l-a întrebat pe Mustafa unde este tatăl lui iar el i-a spus că tatăl lui este aproape de el dar în același timp foarte departe.
Când îi vede împreună, Ozer înmărmurește.

Ruchan nu își găsește cutia de medicamente și bănuiește că a luat-o Mine. Ea și Ayla merg în camera lui Mine și o găsesc în coșul de gunoi. Ruchan își dă seama că Mine a pus acele medicamente în ceaiul lui Turkan.
Ruchan merge la medic și află că analizele lui Turkan au demonstrat că a pierdut copilul din cauza unor substanțe puternice.
Ruchan merge acasă furioasă și după ce o lovește pe Mine o scoate afară și îi strigă că nu mai are ce căuta în acea casă și că nu o va mai vedea pe Kiraz niciodată.
Mine cade și nu se poate ridica de jos. O roagă plângând pe Ruchan să o primească în casă fiindcă nu are unde să meargă dar lui Ruchan nu îi pasă de ea.

Turkan merge la Mine, o ajută să se ridice și o duce in casă apoi îi spune că nu va pleca din acea casă până nu va plăti pentru ceea ce a făcut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.