Un nou proiect de comedie pentru actorul Birand Tunca

0 738

Actorul Birand Tunca, cunoscut și îndrăgit pentru rolul din serialul de comedie Vis de iubire se întoarce pe micul ecran cu filmul de televiziune Oluversin Gari care va fi difuzat de postul Fox TV Turcia.
Alături de chipeșul actor vor juca și Aslıhan Malbora (Sultana Saliha din serialul Sultanul inimii mele) și Tuğba Melis Türk (Ruya din serialul Feriha).

Filmul este o comedie și va avea mai multe părți.
Güney (Birand Tunca) este un tânăr arheolog. Într-o zi, află că tatăl său Salih va construi un hotel într-o zonă istorică și se duce la Salihköy pentru a împiedica construirea hotelului.
Güney, care începe să acționeze pentru a opri construcția hotelului, o întâlnește pe Derya (Aslıhan Malbora), o activistă care, de asemenea, este împotriva construcției hoteliere.
Salih, care este hotărât să construiască hotelul, este gata să facă tot felul de nereguli în acest sens. Cu toate acestea, afacerile sale sunt complicate când află că fiul său a plecat la Salihköy.
Suspectând că există un oraș antic în sat și preocupat cu dovedirea acestui lucru, Güney se îndrăgostește în acest proces și rămâne undeva între fosta iubită Seda (Tuğba Melis Türk) și sătenii căutători de comori și cei care își doresc construirea hotelului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.