Valurile vietii – episoadele 19-20-21 (rezumat)

1,911

Kelebek, Ateş, Su și Asli au reușit să deschidă o cafenea pe plajă și la petrecerea de inaugurare participă mulți tineri din oraș și prietenii lui Ateş. Tot acolo apare și mafiotul căruia Kelebek îi este dator și îl presează să îi înapoieze banii. Cenk încă încearcă să o recupereze pe Su și insistă să achite el datoria iar Su este de acord pentru că el i-a adus în situația aceasta. Încă nu se împacă cu el dar începe să se gândească la asta.
În aceeași seară Su o aude pe Yildiz spunându-i lui Faryali că divorțează de Evren. Su e foarte supărată pe Yildiz dar Ateş o înțelege și e alături de ea.

Evren se aliază cu Șule ca să o țină pe Yildiz departe de Faryali. Pentru început o pune să îi spună lui Ateş că cei doi au fost iubiți în trecut. Pe de altă parte vrea să îi despartă pe Gonenc și pe Gozde fiindcă el îi trimite clienți la hotel, ceea ce îi încurcă lui planurile. Pentru asta se aliază cu Uzay.

Faryali o ajută pe Yildiz să o aducă pe Ipek la spitalul din Bodrum fiindcă spitalul din Istanbul refuză să o trateze fără bani. Întâmplarea aceasta îi apropie mult pe cei doi iar Șule e geloasă și îi cere lui Evren să împiedice cumva venirea lui Ipek.

Haydar acceptă până la urmă să îl lase pe Kelebek să își continue afacerea pe proprietatea lui. Are totuși niște condiții amuzante care îl pun pe Kelebek într-o situație neplăcută.

Ateş o întreabă pe Asli despre familia ei și ea îi povestește tristă cum mama ei i-a părăsit când ea avea doar 3 ani. Prietenia dintre ei e tot mai strânsă. Între timp, Yigit un prieten de-al lui Ateş se îndrăgostește de Asli iar Alara se oferă să îl ajute să o cucerească fiindcă e geloasă pe Asli și vrea să o îndepărteze de Ateş.

La finalul episodului Kelebek și Su dansează pe plajă și Șule îi spune lui Ateș că Yildiz și Faryali au fost iubiți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.