Valurile vieții – un nou serial turcesc la Antena 1

6,507

Postul Antena 1 va difuza un nou serial turcesc intitulat “Valurile vieții” (Bodrum masali) în locul serialului “Surorile” care ajunge la finalul sezonului 1. Primul episod va fi difuzat joi 15 august la ora 15:00, iar din 19 august telespectatorii vor putea urmări câte două episoade de luni până vineri de la ora 14:00.

“Valurile vieții” este o dramă romantică și a avut audiențe foarte bune în Turcia unde a fost difuzat în perioada 2016-2017. Din distribuția serialului fac parte actori cunoscuți publicului român: Şevval Sam care a jucat rolul lui Ender în serialul Prețul fericirii, Alperen Duymaz și Dilan Çiçek Deniz din serialul “Legea familiei” și Murat Aygen care a jucat în serialele “Mireasa din Istanbul” și “Yaman”.

Subiectul serialului:
Evren Ergüven este un bărbat bogat și ambițios, care deține multe hoteluri. El trăiește o viață luxoasă în Istanbul cu soția sa Yıldız și copiii lor Ateș și Su, și are o viață secretă cu o femeie în Bodrum, unde sunt situate cele mai multe dintre hotelurile sale. Viața lui Evren este perturbată de falimentul rapid care vine ca urmare a deciziilor greșite pe care le ia.
Familia Ergüven se mută în Bodrum unde mai dețin doar un mic hotel și o casă modestă care i-au rămas moștenire lui Yıldız de la tatăl ei. Jumătate din hotel este deținută de Faryali, fostul iubit al lui Yildiz care nu a uitat-o niciodată și care e decis să o recâștige.
Mutarea în Bodrum îi afectează și pe Su și Ateș care sunt nevoiți să lase în urmă prietenii bogați și visurile de a studia la universități de prestigiu și să se obișnuiască cu o viață modestă. Su și Ateș vor parcurge o cale lungă și dureroasă pentru a realiza că dragostea este mai importantă decât banii.

Distribuție:
Timuçin Esen (Faryalı)
Şevval Sam (Yıldız)
Murat Aygen (Evren)
Alperen Duymaz (Ateş)
Toprak Sağlam (Gözde) 
Dilan Çiçek Deniz (Su)
Hilmicem İntepe (Kelebek)
Serhan Onat (Uzay)
Bora Cengiz (Cenk)
Kaan Çakır (Cahit)
Ebru Unurtan (Ceyda)
Yener Gürsoy (Gönenç)
Ezgi Şenler (Aslı)
Serel Yereli (Alara)
Zehra Yılmaz (Rana)
Nazlı Kar (Şule)
Basri Albayrak (Süha)
Cemalettin Çekmece (Asım)
Tülin Yazkan (İpek)
Tugay Bahşi (Mert)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.