Vedeta din Doctorul Minune, Taner Ölmez, și-a ales noul proiect! Uite În ce serial se va întoarce

1,133

Taner Ölmez, care s-a făcut remarcat prin prestația sa în serialul Doctorul Minune, care a ajuns la final în sezonul acesta, și-a ales proiectul următor. Ölmez a acceptat să joace un rol în serialul Alef 2.

Taner Ölmez, care a interpretat personajul Ali Vefa în serialul Doctorul Minune, care și-a încheiat aventura cu ultimul sezon, a avut mare success în carieră cu acest rol.

Ölmez, care se află în industria actoriei din 2009, a dat viață până în prezent mai multor personaje diferite.

Era o curiozitate cu ce proiect va reveni pe micile ecrane . Taner Ölmez, care recent s-a căsătorit cu Ece Çeșmioğlu, care este actriță ca și el, și cu care acum așteaptă un copil, a acceptat un nou rol într-un nou serial.

Serialul “Alef”, în care a jucat Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan și Melisa Sözen, a atras o mare atenție. Alef este un serial polițist de mare suspans.

S-a aflat că cel de-al doilea sezon al proiectului, va fi filmat cu o distribuție complet diferită. Protagonistul masculin al noii distribuții va fi Taner Ölmez. Aybüke Pusat îi va da viață partenerei lui Ölmez în noul sezon.

Pregătirile pentru cel de-al doilea sezon al serialului Alef 2, în care Gökhan Tiryaki va sta în scaunul de regizor, continuă fără să încetinească.

Potrivit unui reportaj, Aybüke Pusat și Taner Ölmez, precum și Su Kutlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selıșık Onat, Ufuk Karaali, Cankat Aydos și Nizam Namidar, vor participa și ei în serialul care se va întâlni cu publicul curand.

Echipa de filmare a dramei, în care Aybüke Pusat va da viață personajului “Defne”, se va afla pe platou luna viitoare, iar filmările vor avea loc în Capadocia și Istanbul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.