Vinovați de iubire episodul 61, Gulben află că este însărcinată

2,084

Safiye este îngrozită când își dă seama că persoana pe care a dat-o afară din casă nu era Hasibe, ci tatăl ei. Acum trebuie să-i protejeze pe cei dragi nu numai de Hasibe, ci și de ea însăși. Le cere tuturor să stea departe de ea.

Gülben a aflat că era însărcinată, dar nu a putut spune nimănui. În plus, frica și anxietatea sunt atât de copleșitoare încât nici măcar nu poate fi fericită pentru copil.
Totuși, după câteva zile, Gulben îi dă vestea bună lui Esat.

Naci atribuie starea lui Safiye propriei sale boli.
Hikmet, în schimb, este conștient că fiica lui a avut o criză asemănătoare cu cea pe care a trăit-o cu ani în urmă.

Între timp, Ceylan merge să vorbească cu Han. Este gata să-l asculte și să-l înțeleagă, dar întâlnește un Han pe care nu-l cunoaște deloc.

Când Naci îi împărtășește lui Safiye vestea bună pe care a primit-o de la medic că starea lui de sănătate este bună și că simptomele pe care le-a avut au fost doar reacții adverse la medicamente, acesta este sigur că ea va reveni la normal, dar lucrurile nu merg așa cum se aștepta. În cele din urmă, ia o decizie radicală și folosește singurul atu pe care îl are. El pleacă de acasă și îi spune lui Safiye că se va întoarce doar atunci când va accepta să facă un tratament și când se va schimba.
După plecarea lui Naci, Safiye este din ce în ce mai rău.
În timp ce toată lumea o urmărește neputincioasă, ajutorul vine de la Gülben.
Gulben nu mai rezistă să își vadă sora în halul acela și o roagă pe psihologa la care ea face terapie să îi salveze sora. La finalul episodului, psihologa merge acasă la Safiye.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.