Vis de iubire – episoadele 101-103 (rezumat)

0 3,349

Planul lui Ceycey de a-i ajuta pe Can și pe Sanem să se împace, eșuează. Cei doi se ceartă și se încăpățânează să plece din agenție cât mai curând. În timp ce Can rezervă bilete de avion și cameră la hotel, Sanem își strânge lucrurile de la agenție și pleacă la editura lui Yigit fără să mai termine perioada de preaviz.
Leyla își dă demisia fiindcă nu mai poate să lucreze cu Emre după ce i-a spus că o iubește și că a fost constrâns de Aylin să se despartă de ea. Emre nu insistă să rămână. Yigit îi oferă și ei un post și astfel va lucra împreună cu Sanem.

Can și Sanem se întâlnesc frecvent fiindcă lucrează împreună la cartea lui Polen. Sanem se folosește de Yigit ca să îl facă gelos pe Can iar Can se folosește de Polen ca să o facă geloasă pe Sanem.
Mevkibe merge să vadă unde lucrează Sanem și Leyla apoi îl vizitează pe Can și îi spune să nu plece fiindcă el și Sanem sunt potriviți unul pentru celălalt. Emre îi spune același lucru, cu alte cuvinte și amândoi îl pun pe Can pe gânduri.

Bunica lui Ceycey îl presează să se însoare cât mai curând, îi trimite chiar și costumul de mire, rochia de mireasă pentru Ayhan și verighetele. Ceycey se sfătuiește cu colegele de la agenție și se hotărăște să facă o nuntă falsă cu Ayhan ca să o liniștească pe bunica lui. Între timp Ayhan găsește verighetele și rochia și crede că el plănuiește să o ceară în căsătorie. Când Ceycey merge la măcelărie ca să o întrebe dacă ar fi de acord cu o nuntă falsă, Ayhan îl întâmpină entuziasmată și înainte ca el să spună ceva, sare în brațele lui și îi zice că acceptă să fie soția lui. Chiar atunci intră Osman. Ceycey leșină.

Polen îl roagă insistent pe Can să participe cu ea la un curs de gătit. Din întâmplare și Sanem cu Yigit participă la acel curs. Într-o confruntare comică, Can și Sanem se învinuiesc unul pe altul pentru despărțirea lor. La un moment dat, Sanem aruncă apă pe Polen și trebuie să plece toți. Yigit îi spune lui Sanem că poate vor găti altădată împreună acasă la el apoi pleacă. Can l-a auzit și o întreabă gelos pe Sanem dacă a fost acasă la Yigit. Îi propune să plece de acolo împreună ca să discute dar ea insistă că va pleca cu un taxi pentru că nu au ce să discute. Atunci Can o ridică pe umăr și o duce la mașină.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.