Vis de iubire – episoadele 104-105-106 (rezumat)

0 3,211

Can o duce pe Sanem la o cabană în munți. În cele două zile cât stau acolo Sanem încearcă să fugă și au parte de câteva peripeții amuzante. Deși în unele momente parcă ar ceda, nu pot să se împace fiindcă amândoi se așteaptă ca celălalt să facă primul pas și să renunțe la ideea plecării din agenție. Can susține că vrea să rămână prieteni și tot ce îl interesează este ca ea să nu lucreze cu un străin, ca să nu rămână cu gândul la ea și să se îngrijoreze când va fi plecat în Balcani.

Polen l-a văzut pe Can plecând împreună cu Sanem. Când află de la Emre că s-au dus la o cabană, îi cere ajutorul lui Huma fiindcă se teme că se vor împăca. Atunci Huma se preface că se simte rău iar Emre îl sună pe Can și îi spune să se întoarcă acasă.

După încurcătura cu cererea în căsătorie, Ceycey nu poate să îi spună lui Ayhan că el a vrut doar să facă o nuntă falsă pentru bunica lui. Osman se bucură că are intenții serioase și îi felicită. De bucurie, Ayhan aleargă prin tot cartierul strigând că se căsătorește. Ceycey e asaltat de vecini și vecine care așteaptă să le sărute mâinile fiindcă va fi ginere în cartierul lor.
Între timp, Mevkibe și Osman o presează pe Leyla cu pregătirile pentru nuntă și căutarea unei locuințe.
Seara, Can și Ceycey merg împreună la un bar ca să mai uite de problemele legate de iubitele lor.

A doua zi, Sanem și Yigit trebuie să meargă în Izmir pentru a se întâlni cu o scriitoare. Au stabilit să stea acolo vreo 3 zile iar Can e foarte supărat și gelos. Tot atunci trebuia să plece și el în Londra iar Sanem e la fel de supărată. Totuși, în ultima clipă, Can îi spune lui Polen că s-a răzgândit fiindcă nu e pregătit să plece din Istanbul. Sanem află despre asta când Polen îi povestește lui Yigit. Atunci se decide să nu mai meargă în Izmir ci merge la Can care este la cabană. Surprins, Can o întreabă cum de nu a plecat iar Sanem sare în brațele lui și îl sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.