Vis de iubire – episoadele 113-114-115 (rezumat)

0 3,586

În episodul anterior, la petrecerea de aniversare a zilei sale de naștere, Can a cerut-o în căsătorie pe Sanem.
Huma caută modalități de a-l descuraja pe fiul ei. De data aceasta îl convinge pe Yiğit să  o ajute, deoarece Polen s-a întors în Londra. Pe de altă parte, Nihat și Mevkibe, sunt îngrijorați pentru că nu își permit să facă două nunți. Mevkibe îl sună pe cumnatul ei Mithat sperând că îi va ajuta cu cheltuielile însă el e extrem de zgârcit și îi spune că acum e cam strâmtorat apoi îi închide telefonul.
A doua zi dimineața, Leyla le spune părinților că s-a despărțit de Osman iar el îi spune lui Ayhan. Familiile sunt foarte supărate.
Osman acceptă un rol principal într-un serial care se va filma în afara orașului și părăsește cartierul pentru o perioadă. Își ia rămas bun de la Leyla și se despart prieteni.
Ayhan e foarte necăjită și îi spune lui Ceycey că nu mai crede în dragoste și e mai bine să ia o pauză în relația lor.

Can și Sanem încearcă să vorbească cu părinții lor despre nuntă dar Mevkibe și Huma evită subiectul de fiecare dată.
Până la urmă reușesc să reunească familiile la un festival din cartier. Huma insistă că tinerii trebuie să locuiască împreună înainte de a se căsători și insinuează că părinții lui Sanem nu isi vor permite o nuntă decentă. Mevkibe se abține cu greu să nu riposteze. Chiar la timp apare Mithat la festival. Deși e fratele geamăn al lui Nihat, e foarte diferit de el și îi place să facă glume pe seama lui.
Mithat o impresionează pe Huma prin cunoștințele lui despre compozitorii clasici și prin poveștile despre călătoriile lui în Paris și Italia. A doua zi servesc prânzul singuri la un restaurant.

Yigit îi mărturisește lui Sanem într-o scrisoare sentimentele lui pentru ea. Întâi vrea să o arunce știind că nu are nici o șansă, dar apoi o pune într-un sertar din birou. După aceea o aude pe Sanem spunându-i lui Leyla despre gelozia lui Can și că dacă ea ar simți că Yigit într-adevăr o place, ar pleca de acolo imediat. Mai târziu Sanem găsește scrisoarea din birou și chiar dacă nu scrie numele ei, bănuiește că e pentru ea. Yigit apare chiar atunci și îi spune că scrisoarea este pentru Deren. Sanem începe să facă planuri pentru a-i cupla pe cei doi dar Can tot crede că Yigit o place pe ea.

Sanem a observat că Mithat se înțelege cu Huma și se gândește că el e singurul care ar putea să o ajute să aducă familiile în același loc. Mithat vrea să o ajute și o convinge pe Huma să meargă în vizită la familia lui Sanem. Când tinerii deschid subiectul despre nuntă, mamele lor încep din nou să se contrazică și să se certe.
Atunci Can îi propune lui Sanem să facă imediat cununia civilă, fără să știe familiile. Când pornesc spre starea civilă, Leyla și Emre îi sună și le spun că ei acum sunt la starea civilă și se căsătoresc. S-au împăcat și s-au hotărât să facă nunta pe ascuns fiindcă și-au dat seama că familiile lor nu vor fi niciodată de acord cu relația lor.
Can și Sanem pleacă imediat spre ei. Văzându-i plecând în grabă, Huma îl presează pe Ceyecy până când îi spune unde s-au dus. Huma o sună pe Mevkibe și îi spune ce se petrece apoi merge după ea în cartier și pornesc împreună spre starea civilă. Când ajung acolo, la masa de nuntă îi găsesc pe Can și pe Sanem.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.