Vis de iubire – episoadele 116-119 (rezumat)

0 3,200

După ce au aflat de la Ceycey că Emre si Leyla se căsătoresc, Mevkibe și Huma merg în grabă la starea civilă ca să îi oprească. Când ajung îi găsesc pe Sanem și pe Can la masa de nuntă, făcând repetiții pentru cununia lor. Deși au vrut să se căsătorească și ei pe ascuns, s-au răzgândit ca să nu fie prea mare șocul pentru părinții lor.
Când Leyla și Emre apar ținându-se de mână și spun că s-au căsătorit, Huma și Mevkibe leșină. La spital cele două cuscre încep să se certe imediat ce deschid ochii. Leyla merge acasă cu mama ei iar Emre cu a lui.
Tot restul zilei Huma se preface că se simte rău iar Can işi dă seama că face asta doar ca să îl convingă pe Emre să anuleze căsătoria.

Nihat și Mevkibe sunt foarte supărați pe Leyla. A doua zi dimineața, Emre merge la Nihat împreună cu Can și își cere scuze. Can îi explică de ce s-au căsătorit în grabă și reușește să îl înmoaie puțin.
Huma are un plan prin care să îl facă pe Emre să divorțeze și în același timp să îi despartă pe Can și pe Sanem. Merge la familia Aydin și le spune că ar fi bine ca Leyla să locuiască la ei până când își vor găsi o casă, fiindcă nu e bine să locuiască separat. Înainte ca Leyla să plece, Mevkibe îi dă o listă lungă cu tot ce este nevoie pentru seara de henna, nuntă, zestre, etc. Ca pedeapsă pentru că s-a căsătorit fără să le spună, nu o mai ajută cu pregătirile. Huma îi dă și ea o listă, doar că ea are alte cerințe precum să ia lecții de dans și să învețe o limbă străină.

Imediat după ce Leyla se mută la Emre, Yigit o sună și îi spune că are mare nevoie de ea la serviciu. De fapt Huma l-a rugat să o țină ocupată câteva zile în timp ce ea îl ține ocupat pe Emre la agenție. Emre și Leyla vor să plece în luna de miere cât mai curând dar nu pot până când îndeplinesc toate cerințele de pe liste. Huma propune ca Sanem și Can să îi ajute. În timp ce fac cumpărături, caută o locuință sau încearcă să planifice luna de miere, Can și Sanem nu reușesc să se pună de acord în nicio privință și își dau seama că sunt foarte diferiți, exact cum spera Huma că se va întâmpla.
Pe lângă asta, Can aude o discuție între Sanem și Leyla din care înțelege că ea nu mai vrea să se căsătorească. Pe de altă parte, Huma o face pe Sanem să creadă că el s-a răzgândit în privința căsătoriei.
Sanem nu mai reușește să scrie romanul fiindcă e prea stresată iar Yigit o convinge că neînțelegerile dintre ea și Can sunt de vină. Toate aceste confuzii îi fac pe Sanem și pe Can să se certe.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.