Vis de iubire – episoadele 127-128-129 (rezumat)

0 4,307

Can decide să lupte pentru Sanem dar spune tuturor că motivul pentru care a rămas este că barca i s-a stricat. Sanem se bucură. Pe de o parte ar vrea să îi spună să plece dar pe de altă parte își dorește să rămână.
Can găsește o cabană goală lângă fermă și o roagă pe Mihriban să îi dea voie să o repare și să locuiască în ea.
Ȋn timp ce Can repară cabana, Sanem este cu Yigit ȋn apropiere. El pictează iar ea încearcă să scrie dar nu reușește; îl privește visătoare pe Can și se gândește la clipele petrecute împreună în cabana lui. Mai târziu Sanem îi duce mâncare. Can îi spune că ar invita-o la un ceai dar nu are unde să îl facă. Ea refuză spunând că nu mai bea ceai și pleacă. La fel spune și el.

Altădată, Can o ajută să își transporte cremele la mașina lui Bulut, un tip care o ajută să le vândă. Sanem îl întreabă cât durează reparațiile la barcă iar Can îi spune că nu o va deranja mult și că a auzit că ea pleacă în New York pentru 6 luni. Sanem îi spune că a înțeles greșit și că nu poate să plece și să lase totul în urmă (face aluzie la plecarea lui).

Aziz le spune fiilor că nu a înșelat-o niciodată pe Huma. Le povestește că el a fost îndrăgostit întotdeauna de Mihriban iar pe Huma a cunoscut-o prin ea fiindcă erau prietene. După ce s-au despărțit, s-a căsătorit cu Huma iar ea a știut că el încă o iubea pe Mihriban. Cu timpul gelozia și suspiciunile ei au crescut până când în speranța că îl va părăsi, el a mințit că a înșelat-o. Atunci au divorțat.

Can observă că Sanem ia medicamente și că uneori e absentă. Îi spune că îi pare rău că a fost internată în clinică dar apoi încep din nou să se învinuiască pentru despărțirea lor.
Aziz îi cere lui Mihriban ajutorul pentru a-i împăca pe Can și Sanem.
Yigit apare la fermă și îi spune lui Sanem că a câștigat Premiul pentru scriitoarea anului. El și Aziz o îmbrățișează iar Can doar o felicită deși ar vrea să o îmbrățișeze și el.
Yiğit îi spune lui Sanem că trebuie să scrie câteva cuvinte despre ea într-o broșură pentru asociația care a premiat-o. Sub pretext că vrea să o ajute, urmărește să petreacă mai mult timp cu ea și să o țină departe de Can. Aziz nu îl scapă din ochi. Mai mult, sună la asociația respectivă și îi convinge să schimbe broșura într-o carte în care să prezinte toți scriitorii care au câștigat acel premiu. Astfel a găsit și primul client fiindcă noua lor agenție se va ocupa de promovarea cărții.
Aziz propune ca, Can să îi facă fotografiile lui Sanem iar ea acceptă pentru că e un proiect de caritate însă cum era de așteptat, sedința foto nu merge bine. Până la urmă Sanem și Can au o discuție în privat. Sanem dezvăluie că nu a mai putut scrie nimic iar Can că nu a mai făcut nici o fotografie în ultimul an. Can îi spune că nu trebuie să fie dușmani dar Sanem îi zice că nu pot să fie nici prieteni sau colegi de muncă, fiindcă au încercat dar nu au reușit așa că de acum se va comporta ca și cum el nu ar exista.

Can se gândește la un plan prin care să afle dacă Yigit a ars jurnalul. Îl face să creadă că tocmai a obținut o înregistrare video din acea zi și că o ține în cabana lui. Yigit încearcă să intre în cabană pe furiș să ia înregistrarea. Can și Emre îl urmăresc din apropiere și își dau seama că într-adevăr el a ars jurnalul. Chiar atunci primesc un telefon de la Leyla și află că Huma merge la Aziz. Toți vor să o împiedice să ajungă ca să nu afle că s-a împăcat cu Mihriban dar nu pot să o oprească. Huma leșină când îi vede împreună. Atunci apare Bulut și îi spune lui Can că a luat foc cabana. Familia lui Can și toți de la ferma lui Sanem pornesc spre cabană lăsând-o pe Huma acolo.
Can își dă seama că Yigit nu a putut să intre în cabană și a incendiat-o ca să distrugă înregistrarea video.
Can intră în cabana în flăcări. Sanem îl strigă îngrozită dar ceilalți nu o lasă să meargă după el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.