Vis de iubire – episoadele 134-135-136 (rezumat)

0 4,751

Yigit îi spune lui Sanem că trebuie să vorbească ceva cu ea între 4 ochi. Can le zice să meargă în casă iar el așteaptă afară. Yigit urma să îi spună lui Sanem că el i-a ars jurnalul și că o iubește dar primește un mesaj de la Huma care îi spune că nu au fost camere de supraveghere la cabana lui Can, deci nu are nici o dovadă. Atunci Yigit îi spune lui Sanem că o iubește și o cere în căsătorie. Sanem îi spune șocată că sunt doar prieteni dar el insistă să se mai gândească. Sanem crede că Can știa ce vrea Yigit să îi zică și se supără crezând că nu îi pasă. 
Can s-a schimbat și nu se mai enervează când află că Yigit a cerut-o în căsătorie. Nu îi spune nimic lui Sanem, doar așteaptă să vadă ce va decide. Totuși, angajează un detectiv să îl urmărească pe Yigit ca să afle cine i-a zis că nu sunt camere de filmat la cabană.
Huma a observat că Yigit e mai agresiv de când s-a întors Can și că a devenit obsedat de Sanem. Yigit o amenință că îi va spune lui Can de colaborarea lor dacă îi stă în cale.

Seara, Sanem îl vede pe Can stând pe ponton în locul unde a văzut că ea obișnuia să stea. Se bucură că nu a plecat fiindcă era sigură că după ce a aflat de propunerea lui Yigit, va pleca din nou. A doua zi se întoarce în cartier pentru prima dată după mult timp și nu o mai deranjează că toate lucrurile îi amintesc de Can, ba chiar se gândește fericită la întâlnirile lor.
Când pleacă înapoi spre fermă se întâlnește întâmplător cu Can pe stradă și el se oferă să o conducă acasă cu mașina. Pe drum încep din nou cu reproșurile. Sanem îi spune că în urmă cu un an, atunci când el a plecat, după 10 minute l-a sunat să își ceară scuze că l-a acuzat că i-a ars jurnalul. Crezând că el vrea să plece din nou, îi zice să plece odată dacă nu s-a întors pentru ea. Chiar atunci îi sună părinții și se întorc la fermă.

Yigit o cheamă pe Sanem pe malul mării și o cere din nou în căsătorie într-o atmosferă mai romantică. Ceycey și Muzo merg acolo intenționat și o salvează. Yigit pleacă fără să își primească răspunsul și stabilesc să vorbească a doua zi când urmează să se întâlnească cu o scriitoare.
Aziz și prietenii lui Sanem vin mereu cu idei noi pentru a-i aduce pe Can și pe Sanem împreună. Deren propune ca echipa să creeze o marcă pentru crema lui Sanem și să o promoveze. Sanem e de acord sperând că Can va rămâne dacă va avea de lucru la agenție. Ceycey se asigură că cei doi lucrează împreună.
Altădată Mihriban o roagă pe Sanem să aibă grijă de bebelușul unei vecine apoi îl trimite pe Can la ea. Cei doi stau împreună toată noaptea având grijă de copil.

A doua zi Sanem merge cu Yigit la întâlnirea cu scriitoarea iar pe drum Yigit deschide din nou subiectul căsătoriei. Sanem îi spune că ea îl va iubi toată viața pe Can și că ar fi mai bine să se îndepărteze o vreme unul de celălalt fiindcă insistențele lui o incomodează. Yigit îi spune că tocmai ce l-a auzit pe Can zicându-i lui Aziz că pleacă. Sanem coboară din mașină și se întoarce în grabă să îl oprească pe Can. O sună pe Leyla să o întrebe unde este barca lui iar Aziz, care este cu Leyla, îi spune că e în apropierea fermei. După ce închide telefonul, Aziz le spune Leylei și celorlalți că, Can nu pleacă în lume ci merge să își vândă barca.
Sanem ajunge pe ponton, chiar când Can işi dezleagă barca. Se urcă și ea în barcă și îi spune că nu poate să plece. Can pornește barca și îi zice să meargă cu el atunci.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.