Vis de iubire – episoadele 137 – 138 – 139 (rezumat)

0 4,981

Sanem a aflat că Can pleacă din nou în lume și merge să îl oprească. Intră în barca lui și îi spune că nu poate să plece iar Can pornește barca și îi spune că atunci o să meargă și ea cu el. Sanem insistă să se întoarcă și strigă la echipajul dintr-o barcă din apropiere să o salveze. Can aruncă în mare telefoanele lor. Când Sanem se mai liniștește, pescuiesc împreună și gătesc. Can o întreabă de ce i-a zis să nu plece iar ea îi spune că tatăl lui s-ar supăra și că e nevoie de el la agenție. Povestesc puțin despre călătoriile pe care le-au făcut în ultimul an și beau împreună un ceai (de când s-au despărțit, niciunul nu a mai băut ceai).

După ceva vreme pe mare, Sanem îi spune că acum înțelege mai bine de ce el iubește libertatea și natura și vrea să își ceară scuze că a încercat să îl schimbe fiindcă se temea că o va părăsi. Îi spune și că de când a văzut că a intrat în cabana în flăcări ca să ia bandana ei, e sigură că nu el a ars jurnalul. Can îi spune că de când s-au despărțit s-a gândit la ea în fiecare zi. După aceea Can oprește într-un port și vinde barca. Sanem află că nu avea de gând să plece. Îl întreabă de ce rămâne iar el îi spune că rămâne pentru tatăl lui.

La fermă prietenii lui Sanem încearcă să facă creme după formula ei fiindcă au primit o comandă mare. În urmă cu câteva zile Deren și Bulut au aflat că o tipă care cumpăra săptămânal multe creme, le vindea în magazinul ei la un preț mult mai mare. Au mers acolo și au luat cremele amenintand-o că o vor da în judecată. Yigit află despre asta și merge să o caute pe acea vânzătoare. Îl găsește pe soțul ei și îl instigă să facă plângere la poliție și să susțină că cremele erau ale lor fiindcă Sanem nu are autorizație și nu poate dovedi că sunt ale ei. Face asta fiindcă îi este ciudă că Sanem a lucrat împreună cu Can la crearea unei mărci pentru cremă. Deren, Ceycey, Deniz si Muzaffer sunt arestați. Bulut îi urmează la secția de poliție și îi salvează. Atunci Deren află că el este de fapt avocat și că a fost un om de afaceri ambițios până când într-o zi și-a vândut totul, a donat banii și a început o viață mai simplă.
Tipul acela este instigat din nou de Yigit și continuă să le facă probleme. Can îi promite lui Sanem ca va rezolva el situația apoi îl sună pe avocatul lui și obține documentele necesare pentru a dovedi că crema este a ei.

Emre merge la un interviu dar este refuzat din nou deoarece calificarea lui este cu mult superioară postului. Atunci merge la o galerie auto să își vândă mașina fiindcă el și Leyla își doresc să se mute la casa lor și asta e singura soluție pentru a obține banii necesari. Acolo află că este disponibil un post de vânzător și îl convinge pe director să îl angajeze.
Yigit își cere scuze de la Sanem pentru că a cerut-o în căsătorie și îi spune că de fapt intenția lui era doar să o protejeze de Can. Sanem îi mulțumește dar e distantă și îi spune că ar fi mai bine să se vadă mai rar pentru că vrea să se concentreze pe noul roman.

Sanem are un client important pentru cremele ei, care vrea să le vândă în străinătate. Atunci se asociază cu Deren și Bulut pentru a deschide o firmă. Can se oferă să o ajute pe Sanem cu banii obținuți din vânzarea bărcii. Sanem acceptă cu condiția să fie și el partener fiindcă speră că astfel mai are un motiv să rămână. Ca să nu rămână pe dinafară, Muzaffer și Ceycey vor fi și ei parteneri cu câte 1 procent, la fel ca la agenție.
Seara sărbătoresc în curte. Leyla îi spune lui Can că nu a mai văzut-o pe Sanem râzând așa de 1 an. Îl pune să promită că nu va pleca niciodată iar el îi promite că nu o va supăra. Can crede că Sanem nu vrea să se împace cu el dar în acea seară observă că încă poartă la gât pe un lănțișor, inelul de logodnă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.