Vis de iubire – episoadele 150-151-152 (rezumat)

0 6,561

În urma accidentului Sanem a scăpat cu răni ușoare dar Can a suferit un traumatism cranian și este în comă. Medicul spune familiei să se pregătească pentru orice. Sanem stă alături de Can zi de zi, îi povestește și îi citește din romanul ei. O lună trece astfel și în cele din urmă Can se trezește dar nu își amintește ultimii doi ani, nici măcar cum a cunoscut-o pe Sanem. Medicul le spune că este normal și temporar și să încerce să îi ofere viața cu care el a fost obișnuit, pentru a-l ajuta. Can e surprins să afle că Sanem este iubita lui și că au trăit o mare poveste de iubire care a ajuns subiect de roman.

Sanem vine cu tot felul de idei pentru a-l face să își amintească de ea. Pentru început deschide vechea agenție, apoi revine la vechiul ei stil vestimentar, o pune pe Deren să o certe așa cum o făcea la început, îi prepară ceaiul ei faimos și altele, dar nu funcționează nimic apoi îi dă să citească romanul în care a scris despre ei doi.

Mevkibe se învinovățește pentru accident și vrea cu tot dinadinsul să îl ajute pe Can să își recapete memoria. Cu ajutorul lui Melihat, prepară un ceai special din plante și îl invită pe Can la masă dar din greșeală Nihat bea din paharul pregătit pentru el. Ceaiul funcționează iar Nihat işi amintește printre altele chiar și pe moașa lui.

Sanem îl duce pe Can pe malul mării în locul unde obișnuiau să se întâlnească. Iscă o ceartă intenționat iar Can îşi amintește brusc de un moment când s-au certat acolo dar nu îi spune.
Aziz a cumpărat cabana lui Can și îi dă cheile. Can se miră că și-a vândut cabana și iahtul și din romanul lui Sanem a înțeles că s-a schimbat mult în ultimii doi ani.

În altă zi, Sanem se parfumează din belșug și merge la Can la cabană sperând că parfumul îl va ajuta să își amintească dar Can este puțin răcit și nu simte mirosul. Sanem culege flori de mușețel și îi prepară un ceai în timp ce Can face grătar. Iau masa împreună și îi povestește că ea este singura persoană pe care a dus-o la cabană. Can începe să simtă mirosul mâncării iar atunci Sanem îi spune de prima seară când au fost acolo, când ea s-a îmbătat și au dansat apoi pune un disc cu aceeași melodie și îl invită la dans. Can pare să recunoască parfumul ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.