Vis de iubire – episoadele 153-154-155 (rezumat)

0 9,293

Emre și Leyla ajung la cabană tocmai când Can și Sanem se apropie în timp ce ea încearcă să-i amintească de iubirea lor prin parfumul ei. Can și Sanem se întorc împreună la fermă iar pe drum el este tăcut. Seara Sanem merge să vadă ce face și îl găsește povestind cu tatăl lui. Aziz a aflat că au fost singuri la cabană și îl întreabă dacă a reușit să își amintește ceva, la care Can îi răspunde că Emre și Leyla au ajuns chiar la fix pentru că chiar dacă s-au apropiat și erau pe punctul de a se săruta, el nu simte nimic pentru ea. Sanem pleacă acasă supărată și se decide să nu se mai străduiască să îi amintească de ea. Aziz îl sfătuiește pe Can să nu se îndepărteze de Sanem chiar dacă încă nu are sentimente pentru ea, pentru că dacă va face asta, va regreta când își va recăpăta memoria.
A doua zi Can o invită pe Sanem să meargă împreună la agenție dar ea refuză și îi spune că va merge cu taxiul. Totuși în cele din urmă merge cu el fiindcă nu sunt taxiuri disponibile. În următoarele zile sunt preocupați cu munca la agenție.

Ceycey se ceartă cu Muzaffer și vrea să se mute. Nihat îl găsește plimbându-se necăjit pe străzi și îi propune să locuiască la ei o vreme însă mai târziu regretă fiindcă Ceycey îi schimbă regimul alimentar cu unul mai sănătos și le influențează pe Mevkibe și pe Leyla să îi gătească la fel. Doar Emre îi mai strecoară câte puțină mâncare pe ascuns. Nici el nu e încântat de șederea lui Ceycey acolo fiindcă o ține ocupată pe Leyla cu o campanie de promovare și ea nu mai are timp pentru el. Până la urmă îl mituiește pe Muzaffer ca să îl cheme înapoi și astfel scapă de el.

Neînțelegerile dintre Mihriban și Huma continuă iar Aziz se hotărăște să se mute în Amsterdam.
Într-o seară Can îi spune lui Sanem că chiar dacă nu își amintește de povestea lor de iubire, înțelege de ce s-a îndrăgostit de ea. Altădată îi dăruiește o floare, se așează lângă ea pe canapea și o ia în brațe. Sanem il întreabă surprinsă pentru ce este floarea iar el îi spune că vrea să îi mulțumească pentru că nu a renunțat la el și îi face o mulțime de complimente. Totuși Sanem e supărată fiindcă a uitat-o și uneori e distantă. După câteva zile astfel, Can o întreabă de ce este atât de schimbătoare. Sanem îi spune că oricum comportamentul ei nu schimbă nimic și că nu înțelege cum a putut să i se șteargă atât de ușor din inimă iubirea lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.