Vis de iubire – episoadele 156-157-158 (rezumat)

0 8,559

Can merge din nou la medic pentru control când vede cât de supărată este Sanem pentru că nu își amintește de ea. Medicul îi spune că problema lui este psihologică și că cel mai probabil nu vrea să își amintească ultimii doi ani. Can află apoi de la Emre că atunci când el a plecat în lume, Sanem a intrat în depresie și a fost internată într-un spital, și se gândește că nu vrea să își amintească acea perioadă pentru că a rănit-o atât de mult.
Urmând sfatul lui Emre, Can citește tot romanul lui Sanem.

A doua zi, cu ajutorul lui Deren, o trimite pe Sanem la un hotel din afara orașului, sub pretext că trebuie să aleagă o locație pentru o ședință foto. Planul lui este să petreacă puțin timp singuri acolo. Sanem, pe de o parte se bucură iar pe de altă parte se preface supărată și îl respinge.
Can o duce pe o insulă din apropiere iar acolo îi spune că skijet-ul lor s-a stricat și trebuie să rămână peste noapte pe insulă.

Seara, Sanem se îmbată și îi spune că nu contează că nu își amintește de ea și că cel mai important lucru este că a supraviețuit accidentului, pentru că nu știe ce s-ar fi făcut fără el. A doua zi, ea nu își amintește ce i-a spus și continuă să fie distantă.
Când se întorc în oraș, o nouă criză îi așteaptă la agenție. Compania căreia Sanem i-a vândut crema făcută de ea, preferă altă agenție de publicitate, care va lucra cu o vedetă. Leyla vrea cu tot dinadinsul să câștige această campanie și încearcă să afle informații de la o fostă colegă care lucrează pentru agenția rivală iar când nu reușește, recurge la șantaj. Emre și ceilalți nu sunt de acord cu metoda ei. Leyla îi spune lui Emre că nimeni nu poate să avanseze în carieră prin mijloace corecte iar el se sperie când vede că seamănă din ce în ce mai mult cu Aylin. În cele din urmă, Leyla recunoaște că a procedat greșit.

Can vine cu ideea să filmeze reclama în cartierul lui Sanem, cu Mevkibe, Melihat și Mihriban. Clientul este mulțumit dar vrea totuși să vadă și varianta celeilalte agenții.
Ayça, nepoata lui, o tânără care iubește călătoriile și natura la fel ca și Can, îl invită pe Can să escaladeze un munte împreună cu ea și cu prietenii ei.
Pe de altă parte, Ayça îi spune lui Sanem că i-a citit romanul și nu poate să înțeleagă cum două persoane atât de diferite precum ea și Can, au trăit așa o poveste de dragoste.
Seara, Can îi invită pe Ayça și pe prietenii ei acasă la el și povestesc despre aventurile lor. Sanem, chiar atunci merge la el, regretând că a fost cam rece cu el în ultimul timp. Can îi spune de escaladarea ce urmează să o facă și că îi este foarte dor și are nevoie de o astfel de aventură. Ayca îi spune că e normal să se simtă așa, după o pauză de doi ani. Sanem îl întreabă șocată dacă pleacă din nou iar el insistă să meargă și ea cu ei.
După ce Ayça pleacă, Sanem îl întreabă de ce să meargă cu ei și ce va fi ea pentru el: amică, tipa cu care flirtează, posibilă viitoare soție sau iubita de care nu își amintește? Când vede că nu are nici un răspuns, îi spune că el se simte vinovat că a fost internată din cauza lui și acum se străduiește să continue o relație neterminată ca să își liniștească conștiința, dar să nu se mai forțeze că ea nu are nevoie de așa ceva.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.