Vis de iubire – Episoadele 23-24-25 (rezumat)

0 3,380

Can pleacă și o lăsă pe Sanem singură. Ea merge acasă iar mama ei o vede supărată și o întreabă ce s-a întâmplat dar ea nu vrea să vorbească. Mevkibe o cheamă pe Ayhan și o roagă să discute cu Sanem să afle ce probleme are și să îi spună și ei.
Ayhan merge la Sanem iar ea îi povestește ce s-a întâmplat intre ea și Can și îi spune că este tristă fiindcă se teme că nu îl va mai vedea niciodată. Ayhan încearcă să o înveselească.
Can este și el deasemenea supărat și confuz.

A doua zi Sanem nu merge la serviciu și nu răspunde la telefon.
Can nu merge nici el la serviciu și îi spune lui Emre că va lucra de acasă. Ceycey merge la Sanem acasă să o roage să meargă la serviciu. Deren îl sună pe Ceycey iar el îi dă telefonul lui Sanem. Ea îi spune că nu va mai merge la Companie fiindcă a demisionat. Deren îi cere ca mai întâi să își termine lucrul care îl avea de făcut apoi poate să demisioneze dacă vrea. Sanem îi spune că acceptă să lucreze de acasă iar Deren îi zice că dosarul la care trebuie să lucreze este acasă la Can. Ceycey vrea să meargă el să-i aducă dosarul dar Sanem îi spune că nu o deranjează să meargă ea. Ayhan o trage deoparte și îi spune că parcă zicea că nu vrea să îl mai vadă pe Can dar Sanem îi zice că din moment ce nu o să mai meargă la serviciu și nu o să îl mai vadă, măcar să-l vadă puțin atâta timp cât are o scuză.
Sanem merge acasă la Can și îi zice că a mers după dosar fiindcă mai are o ultimă treabă de făcut înainte de a demisiona. El o invită să lucreze de acolo iar ea îi spune că acceptă fiindcă acasă nu are calculator. La plecare, Sanem îi mulțumește și îi spune că a fost o plăcere să lucreze împreună iar el o îmbrățișează. Amândoi sunt triști că se despart.

Seara târziu, Can o vede pe Aylin la ușa casei sale. El o întreabă dacă are vreo problemă fiindcă pare supărată iar ea îi spune că încă este îndrăgostită de Emre și că a venit să îl vadă fiindcă nu îi răspunde la telefon. Când pleacă îi zice că el are un suflet bun și îi mulțumește că a ascultat-o.
Emre se întoarce târziu acasă iar Can îl sfătuiește să meargă să vorbească cu Aylin și vrea ca el să știe că indiferent ce decizie va lua, el îi va fi alături.
Pe parcursul întregului episod Can nu o poate scoate pe Sanem din minte. Își amintește mereu de momentele pe care le-au împărtășit împreună. Este la fel de dificil să uite ca și pentru ea.

‌Sanem a mers la Companie să ducă fișierele. Echipa trebuia să aibă ședință cu un client important iar unii dintre angajați nu au putut participa fiindcă au făcut intoleranță alimentară. Doamna Lemide era clientul iar ei trebuiau să îi prezinte noua campanie. Deren o roagă pe Sanem să rămână să îi ajute iar Sanem acceptă. Can participă la ședință și este surprins să o vadă pe Sanem acolo. Doamna Lemide este impresionată de comentariile și de ideile lui Sanem. Întâlnirea a avut succes și Doamna Lemide i-a invitat pe Can și pe Sanem în acea seară la fabrica ei. Ea i-a dus într-o clădire veche și le-a cerut să lucreze ceva pentru ea apoi a plecat și i-a lăsat singuri. Fără ca ei să observe ea a încuiat ușa cu cheia. Can i-a telefonat dar ea i-a zis că a uitat să le spună că paznicul va închide ușa la ora opt, așa că va trebui să aștepte cateva ore până când paznicul va putea merge să le deschidă ușa. De fapt ea a făcut asta intenționat fiindcă aflase că Sanem vrea să plece de la Companie și a observat că ei se plac și voia ca ei să discute și să își rezolve neînțelegerile dintre ei.

Can o conduce pe Sanem acasă și îi spune că nu ar trebui să renunțe la serviciul ei fiindcă oricum el va pleca în străinătate a doua zi dimineața, apoi îi oferă un cadou de despărțire. Ea merge în camera ei și când deschide cadoul își dă seama că nu va putea trăi fără el. Se hotărăște să meargă acasă la Can și să îi spună totul, dar cand ajunge este uimită să o vadă pe Polen în ușă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.