Vis de iubire – Episoadele 29-30-31 (rezumat)

0 3,014

Polen îl vede pe Can privind fotografiile lui Sanem și nu vrea ca ea să afle. Se întoarce la mașină și îi spune lui Sanem că ar vrea să rămână singură cu Can iar Sanem se întoarce acasă.
‌Când o vede pe Polen, Can se supără că l-a deranjat și îi spune că voia să fie singur. Nici măcar nu o lasă să intre în cabană și se întorc imediat acasă.
Polen îi cere să o mai găzduiască pentru câteva zile iar el îi spune că poate să rămână dar oricum el nu își va schimba decizia și nu se va împăca cu ea.

‌A doua zi la serviciu, Can o întreabă pe Sanem de ce a dus-o pe Polen înainte cu o seară la cabană știind că acela este locul lui de refugiu și ea este singura persoană pe care a dus-o acolo. Sanem îi spune că Polen era îngrijorată pentru el și fiind în grabă nu s-a mai gândit la asta. Can o întreabă dacă s-a grăbit să se întoarcă la Levent iar Sanem îl lasă să creadă că așa a fost.
Polen se instalează în biroul lui Can și face tot posibilul ca Sanem să creadă că s-au împăcat.

‌Aylin face totul pentru a-l recâștiga pe Emre. A reușit să îl convingă pe Can să lucreze împreună iar în acest fel poate să meargă la Companie și poate fi în apropierea lui Emre.
Can și întreaga echipă, împreună cu Aylin trebuie să pregătească o reclamă pentru o băutură organică. Clientul său și echipa lui sunt vegetarieni de diferite tipuri așa că pe platourile de filmare trebuie să servească mâncare vegetariană. Ceycey îi cere lui Leyla să îl ajute să găsească o firmă de catering bună iar ea îi propune lui Osman să pregătească el mâncarea.
Muzaffer și Ayhan îl conving pe Osman să accepte și îl ajută.
Când Mevkibe află că Aysun a pregătit aperitivele pentru echipa de pe platoul de filmare, gătește și ea aceleași feluri de mâncare apoi îl invită pe Can să decidă care dintre ele a gătit mai bine. O pune pe Sanem să îl lege la ochi ca să fie o competiție cinstită și să îl servească ea.

Mevkibe câștigă competiția iar aperitivele ei vor fi duse pe platoul de filmare. Can le spune că va păstra eșarfa lui Sanem cu care l-a legat la ochi ca amintire. După aceea Can merge cu Sanem la plimbare pe malul mării și o întreabă de ce e geloasă pe Polen dacă l-a respins. Sanem nu recunoaște că e geloasă și îi spune că se bucură că s-au împăcat.

Filmările pentru reclamă au loc într-o zonă frumoasă de pădure. E o zi agitată și plină de peripeții pentru că actorul ales nu se descurcă deloc. În pauza de la filmări Can încearcă să afle de la Sanem dacă a petrecut noaptea cu Levent. Sanem îi zice că nu s-a întors la Levent și că de la cabană a mers acasă fiindcă Polen i-a spus că ei vor să rămână singuri. Can îi spune că nu au rămas la cabană și nu s-au împăcat iar Sanem se bucură.

După pauză, actorul nu mai poate continua fiindcă se simte rău iar echipa lui Can trebuie să găsească repede un înlocuitor. Ayhan îl propune pe Osman iar el acceptă la insistențele lui Leyla și reușește să joace excelent. Can, regizorul și clienții sunt foarte mulțumiți de interpretarea lui.
După terminarea filmărilor, Can observă că Sanem merge singură în pădure ca să culeagă flori și merge după ea. Sanem îi spune că vrea să fie singură iar el pleacă însă când ajunge la mașină își amintește cum Sanem l-a îmbrățișat și că s-a bucurat că nu s-a împăcat cu Polen și se întoarce la ea. Sanem era acum în mare și când l-a văzut mergând spre ea, i s-a părut că visează. Când își dă seama că într-adevăr Can e acolo, iese din mare fugind dar Can merge după ea, o ia în brațe și îi spune: “să rămânem singuri împreună; vrei să rămâi singură cu mine?”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.