Vis de iubire – episoadele 36-37-38 (rezumat)

0 3,404

În balconul de la operă unde s-au întâlnit prima dată, Sanem află că Can este Albatros. Pleacă fericită de acolo, le spune tuturor de pe stradă și se oprește să cânte cu un grup de cântăreți.
Can îl sună pe tatăl său și îi spune că se bucură că l-a ascultat și a rămas să se ocupe de companie fiindcă a găsit în Istanbul ce nu a putut să găsească în întreaga lume. Când ajunge acasă găsește un bilet de la Polen în care i-a scris că va sta la mama ei câteva zile apoi va pleca în Anglia.
Sanem îi povestește entuziasmată lui Osman despre Can și îi spune că crede că și el este îndrăgostit de ea. Osman îi amintește că e imposibil să aibă o relație cu el fiindcă i-a spus o mulțime de minciuni și îi spune să se întrebe de ce nu i-a zis până acum că el e Albatros și de ce a sărutat-o dacă e într-o relație cu Polen. Sanem îi dă dreptate dar este atât de fericită încât preferă să mai viseze o zi și să se gândească la restul mâine.

A doua zi la birou Sanem încearcă să fie distantă față de Can dar nu îi este ușor să facă asta când el flirtează cu ea. Îi spune că are o mulțime de întrebări iar el o duce în birou să discute. Întâi îl întreabă cum și-a dat seama că pe ea a sărutat-o în acea seară în balconul de la operă. Can îi răspunde că i-a recunoscut parfumul, care nu i-a mai ieșit din minte de atunci. După aceea Sanem îl întreabă de ce nu i-a spus că el e Albatros iar Can îi amintește că era logodită. În prezența lui, Sanem uită ce a vrut să îl mai întrebe și fuge din nou de el, scuzându-se că este foarte ocupată. Restul zilei Sanem încearcă să îl evite, până când din greșeală îi sparge camera de filmat iar atunci ca pedeapsă, Can o cheamă în biroul lui ca să-l ajute s-o repare.
După aceea merg la plimbare în parc apoi Can o duce acasă la el unde a pregătit o masă romantică. De acolo o duce să îi arate casa în care a copilărit și îi spune că s-a îndrăgostit de ea. Când o conduce acasă, Sanem îi spune să îi dea puțin timp să se gândească fiindcă nu este sigură ce simte pentru el.

Ayhan îi spune lui Ceycey că s-a gândit mult la ce simte pentru el și a ajuns la concluzia că nu îi împărtășește sentimentele.
Aylin îi spune lui Deren că în curând Can va pleca, Aziz se va retrage iar compania îi va rămâne lui Emre, ea se va căsători cu el și când ajunge la conducerea companiei, o va concedia. Deren îi amintește că nu poate să facă nimic fiindcă și avocatul Metin are un cuvânt de spus în companie. Aylin începe să se gândească cum să scape de Metin și în curând află că el îi trimite mamei lui Can informații despre companie, deși Can i-a cerut să nu facă asta cât timp el este la conducere.
Seara, Can îi spune lui Emre că s-a îndrăgostit de Sanem. Emre îi spune că nu este potrivită pentru el fiindcă e naivă și inocentă și când va pleca din nou în lume, o va răni.
Între timp, Sanem se sfătuiește cu Osman și cu Ayhan. Acum că știe că și Can o iubește, îi este mai greu să se îndepărteze de el. Îl sună pe Emre și încearcă să îl convingă să îi spună adevărul lui Can iar Emre îsi dă seama că și ea s-a îndrăgostit de el și îi spune că îl cunoaște bine pe Can și e sigur că niciodată nu îi iartă pe cei care l-au mințit.
Dimineața, Emre îi povestește lui Aylin și este foarte îngrijorat. Aylin îi spune că singura soluție este să îl îndepărteze pe Can de firmă și de Sanem altfel va pierde totul.

Mai târziu au o ședință acasă la Can, la care printre alții participă Aylin, avocatul Metin și Sanem. Acolo Aylin face în așa fel încât Can să afle că Metin îi trimite mamei sale informații despre firmă. Can e foarte dezamăgit de Metin, îi amintește că nu trece cu vederea nici o minciună și îl concediază, chiar dacă lucrează pentru ei de 10 ani și îi este prieten din copilărie. Toți pleacă acasă, doar Metin rămâne să discute cu Can. Acum Sanem își dă seama că Emre are dreptate.
Metin îi spune lui Can că dacă continuă astfel își va pierde toți apropiații pentru că viața nu se învârte în jurul principiilor lui.
După aceea Can merge să o ia pe Sanem la plimbare pe malul mării. Acolo Sanem îi spune că ea nu îl găsește atrăgător și îi place să petreacă timpul împreună doar ca amici.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.