Vis de iubire – episoadele 39-40-41 (rezumat)

0 4,119

În episodul anterior Sanem i-a spus lui Can că nu este atrasă de el și îi place să petreacă timpul împreună doar ca amici. Can se decide să aștepte până când ea își va da seama că e îndrăgostită și va merge singură la el ca să îi mărturisească. Începând din ziua aceea, o ignoră și vorbește cu ea doar despre serviciu.
Sanem îi spune lui Ceycey că Albatros e Can și că e îndrăgostită de el și s-au sărutat a doua oară. Ceycey face un atac de panică din cauza că trebuie să păstreze un secret atât de mare și până la urmă ajunge în spital.

La inițiativa lui Mevkibe vecinii din cartier se strâng în fața magazinului ei și vizionează împreună reclama lui Osman. Îl felicită cu toții și o mulțime de tinere îi cer să facă fotografii împreună. Muzaffer este gelos pe atenția primită de Osman și vrea să devină actor. Începe prin a distribui în cartier fotografii semnate de el. Din cauza acelor fotografii este găsit de polițiști și trimis în armată fiindcă până acum a încercat să scape de recrutarea obligatorie.
Osman merge la firma lui Can pentru a-și primi salariul. Acolo povestește cu Guliz și o evită pe Leyla. Osman crede că a pierdut-o fiindcă nu i-a spus la timp ce sentimente are pentru ea și o încurajează pe Ayhan să îi mărturisească lui Ceycey că îl place. Când Ayhan încearcă să vorbească cu Ceycey, el îi spune că vor rămâne prieteni fiindcă crede că asta își dorește ea.

Leyla și Sanem povestesc despre faptul că s-au îndrăgostit de șefii lor. Sanem îi spune Leylei că Emre nu o merită și încearcă să îi vorbească despre Osman iar atunci Leyla îi zice că ea știe că Osman o iubește dar ea nu îi împărtășește sentimentele. Mai târziu, Leyla îi spune lui Guliz că nu e potrivită pentru Osman fiindcă ea se plictisește repede de iubiții ei și o avertizează să nu îl rănească însă Guliz o ignoră.
Aylin i-a adus lui Can un client important și vor colabora pentru încă trei luni. Îi spune lui Can că ar vrea ca Sanem să fie asistenta ei iar Can e de acord și îi oferă un birou în firma sa pentru ca Sanem să poată lucra pentru amândoi. Aylin intenționează să îl îndepărteze de ea. Emre îi spune să nu facă nimic fără știrea lui și să nu cumva să îl rănească pe Can sau pe altcineva din firmă.

Clientul lui Aylin a cerut ca scenariul pentru reclamă să fie scris de o persoană obișnuită. Ceycey a organizat o competiție pe rețelele de socializare și a primit o mulțime de emailuri cu diferite scenarii. Câștigătorul ales de către Can și Deren este o persoană misterioasă din Konya care își spune Erkenci Kus (pasărea matinală). În scurt timp Can află că de fapt scriitoarea este Sanem și îi spune lui Guliz știind că ea va zice tuturor. Sanem este felicitată de colegi și se bucură de reușita ei.

Sanem trebuie să aleagă un cartier pentru filmări și insistă să meargă și Can cu ea. Vrea să petreacă mai mult timp cu el așa că se preface că nu îi place nici unul din locurile vizitate. Până la urmă Can o duce în cartierul ei și îi spune că vor filma acolo. Mevkibe îl invită în casă deși Sanem insistă să nu facă asta iar Can o roagă să pregătească niște gustări pentru echipa lui. Mevkibe acceptă bucuroasă și pleacă să facă cumpărături iar Can merge în dormitorul lui Sanem sub pretext că vrea să îl folosească la filmări. După ce se uită puțin în jur, observă niște parfumuri pe care sunt scrise locurile unde s-au întâlnit ei și litera C. Sanem nu recunoaște că le-a făcut gândindu-se la el iar Can îi spune că acum înțelege că ea nu îl iubește fiindcă dacă l-ar iubi, nu s-ar juca așa cu el și nu l-ar răni. Can pleacă foarte supărat. Seara iese la un bar cu Deren și când se întoarce acasă o găsește pe Sanem așteptându-l în gradină. O întreabă de ce nu vrea să fie împreună și de ce fuge mereu de el iar ea îi spune că face asta pentru că îl iubește foarte mult.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.