Vis de iubire – episoadele 45-46-47 (rezumat)

0 2,524

Can este surprins când vede inelul de logodnă al lui Sanem în geanta lui Aylin și îi cere explicații. Înainte ca Sanem să răspundă, Aylin îi spune că Emre a cumpărat inelul de la Osman când el și Sanem s-au despărțit, fiindcă ei i-a plăcut mult și fiind un model unicat nu a găsit altul. Îi mai spune și că Emre a cerut-o în căsătorie și s-au logodit. Astfel îl forțează pe Emre să accepte o logodnă forțată iar pe Sanem o pune în situația de a-l minți din nou pe Can.

Mai târziu Can vrea să le spună părinților lui Sanem că sunt împreună. Începe prin a le spune că în acea zi pe malul mării, nu s-a sărutat cu un model ci Sanem l-a sărutat pe obraz. Sanem îl întrerupe fiindcă nu vrea ca ei să știe și le spune că l-a sărutat fiindcă era bucuroasă că a promovat-o.
Zebercet se întoarce din armată după trei zile cu surle și trâmbițe. Se pare că l-au trimis acasă după ce au descoperit că are trei rinichi. Zebercet îi spune lui Sanem că acum după ce și-a încheiat serviciul militar urmează căsătoria apoi îi dă o scrisoare de 67 de pagini pe care i-a scris-o ca răspuns la scrisoarea ce i-a trimis-o ea împreună cu Osman și cu Ayhan. Sanem i-a scris o singură propoziție iar Zebercet și-a făcut mari speranțe.

Este cea de-a 30-a aniversare a nunții lui Mevkibe și Nihat. În timp ce ea pregătește o masă specială, Nihat se preface că a uitat și se străduiește să îi compună o poezie.
Mevkibe îl invită și pe Can la cină. În aceeași seară Zebercet merge să o ceară în căsătorie pe Sanem. Apare pe neașteptate la ușa lor cu flori și ciocolată și imediat după el, apare și Can cu flori și ciocolată. Zebercet crede că și el vrea să o ceară pe Sanem dar Can i le oferă lui Mevkibe. Imediat după aceea Mevkibe se îneacă cu un inel pe care Nihat l-a ascuns în chifteaua ei ca să îi facă o surpriză. Se înghesuie toți în mașina lui Can și pornesc spre spital. Pe drum Mevkibe îi spune lui Zebercet că nu i-o dă pe Sanem de soție. Zebercet răsuflă ușurat și le spune că i s-a luat o povară de pe umeri și că de acum Sanem va fi sora lui. Mevkibe scapă cu bine cu o operație ușoară.

Leyla află că Sanem și Can sunt împreună și încearcă să o convingă pe Sanem că relația lor nu va ajunge departe și în final va fi rănită. Sanem ignoră sfaturile ei iar atunci Leyla îi spune lui Osman să vorbească cu ea. Îi zice și că Emre nu e aşa cum credea ea. Osman nu vrea să discute despre Emre și îi spune în sfârșit că e îndrăgostit de ea de mulți ani. Leyla nu știe ce să îi răspundă dar el îi spune să nu se întristeze pentru el fiindcă va merge mai departe, acum că știe că ea nu îi împărtășește sentimentele.

Ayhan îi spune lui Ceycey că și ea îl place dar el îi zice că are multe fobii și nu poate să fie într-o relație cu cineva care nu a mai avut iubit. Atunci Ayhan se preface că este într-o relație cu Zebercet. Ceycey îi urmărește gelos și până la urmă Ayhan îi spune că se desparte de Zebercet și acum pot să fie împreună. Totuși Ceycey nu e pregătit pentru o relație și se înțeleg să mai aștepte un timp.

Emre îi spune lui Sanem că îi pare rău că a trebuit să îl mintă din nou pe Can pentru el. Sanem e foarte furioasă iar el îi propune să meargă în altă parte să discute și să facă planurile necesare. Atunci Sanem îi spune că nu au ce discuta și să stea liniștit pentru că oricum se va despărți de Can la momentul potrivit fără să îl rănească.
Can aude această parte a conversației și o întreabă pe Sanem dacă chiar are de gând să îl părăsească și care e motivul. Sanem îi spune că l-a mințit mult încă de când l-a cunoscut, că nu a fost logodită și în acea seară când a intrat în casa lui nu a mers după inel.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.