Vis de iubire – episoadele 55-56-57 (rezumat)

0 3,319

Sanem și-a dat demisia și începe să lucreze din nou în magazinul familiei.
Ceycey o sună și îi spune că în firma lui Can se vorbește că are o relație cu Fabri și o sfătuiește să lămurească lucrurile. Sanem merge acolo și în fața tuturor îi dă lui Fabri rochia pe care i-a făcut-o cadou și îi spune că nu îi plac astfel de gesturi. Fabri își cere scuze și îi spune că atunci când se vor cunoaște mai bine nu va mai face astfel de greșeli însă Sanem îi răspunde fermă că se vor cunoaște doar atât cât e nevoie pentru colaborarea lor. Can se bucură că l-a pus la locul său fiindcă puțin mai devreme a aflat că Sanem chiar a crezut că el a organizat petrecerea și că Aylin e cea care a provocat neînțelegerea.

Leyla il sfătuiește pe Emre să îi spună lui Can de parteneriatul cu Aylin și îi amintește că el era un om cinstit. Emre se gândește să îi urmeze sfatul și o părăsește pe Aylin care insistă să nu o asculte pe Leyla.
Puțin mai târziu Sanem găsește în biroul lui Leyla contractul lui Emre și se supără pe ea pentru că l-a luat. Ca să îndrepte lucrurile, Leyla îi dă contractul lui Can și îi spune că Sanem a vrut să i-l arate dar ea i l-a furat.
Can se supără pe Emre și îi spune că nu mai este fratele lui. Emre se împacă din nou cu Aylin iar ea îl sfătuiește să îi spună mamei sale că a fost concediat. Emre nu vrea să facă asta așa că Aylin o sună fără știrea lui.
Seara Emre merge la Leyla și o întreabă dezamăgit de ce l-a trădat. Când Leyla îi povestește că era să își piardă sora din cauza contractului, Emre o înțelege.

Aysun l-a scos afară din casă pe Zebercet fiindcă a votat-o pe Mevkibe în competiția pentru președinția asociației din cartier. Mevkibe îi oferă funcția de vicepreședinte iar Osman și Ayhan îl primesc să locuiască la ei.
Sanem este foarte supărată și merge pe malul mării în locul unde se întâlnea cu Can. Și el e supărat și îi este dor de ea și merge în același loc însă când o vede, se oprește și doar o privește din depărtare.
A doua zi merge la magazinul ei și îi propune să se întoarcă la serviciu.
Sanem își reia fericită funcția de secretară.

Can are o surpriză neașteptată când află că una dintre clientele lui este Gamze, o veche prietenă din trecut. În timp ce ei depănă amintiri, bucuroși de revedere, Sanem se învârte în jurul lor geloasă și încearcă să nu îi lase singuri. După plecarea lui Gamze, Deren care e la fel de geloasă, îl invită pe Can la un concert.
Când pleacă de la serviciu, Sanem și Can se întâlnesc în lift. Încep să se contrazică în legătură cu despărțirea lor și încercând să oprească liftul ca să termine de discutat, reușesc să îl blocheze. După ce petrec acolo multe ore povestind ca să le treacă timpul, Can îi spune că a aflat adevărul despre petrecere și își cere scuze pentru că a acuzat-o că l-a mințit. Atunci Sanem îl întreabă dacă vrea să înceapă de la zero.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.