Vis de iubire – episoadele 61-62-63 (rezumat)

0 3,441

Ȋn episodul anterior Can și echipa sa de la agenția de publicitate au mers în pădure la camping. Acolo Sanem s-a îmbătat și l-a sărutat pe Can dar apoi își cere scuze. Can nu este deloc deranjat de gestul ei. Se întorc la corturile lor iar Sanem, fiind încă puțin amețită, în timp ce vorbește cu ea însăși găsește o idee perfectă pentru sloganul firmei Compass cu care Can speră să încheie o afacere. Can le-a promis angajaților că cine va găsi sloganul, va lucra împreună cu el și va primi un cadou. O felicită pe Sanem și amândoi se bucură că ea este câștigătoarea fiindcă vor petrece mai mult timp împreună.
După ce adorm toți Sanem i se alătură lui Can lângă focul de tabără. Can primește un telefon și află de accidentul lui Emre apoi merg împreună la spital. Emre a scăpat cu răni ușoare dar Can se învinovățește pentru accident. Sanem îl sfătuiește să îi mai dea o șansă fratelui său iar Can o îmbrățișează și îi mulțumește pentru că este alături de el.

A doua zi dimineața Leyla merge la spital să îl vadă pe Emre. Apare și Aylin în salonul lui chiar când Leyla își pune mâna pe umărul lui iar el o ia de mână. Geloasă, Aylin le spune că e prea aglomerat acolo. Leyla vrea să plece însă Emre insistă să rămână, ceea ce o bucură. Can îi spune lui Emre că vor merge acasă la ei apoi îi zice lui Aylin că ea nu mai este binevenită în casa lor, în firma lor sau în viata lor. Aylin pleacă furioasă și îl sună pe Fabri după care se întâlnește cu el și îi propune o alianță împotriva lui Can. Pentru început îl sfătuiește să o pună pe Sanem să semneze un contract ca să nu se poată retrage din înțelegerea lor.

Can îl lasă pe Emre acasă în grija lui Leyla apoi merge la agenție și anunță că campania pentru firma Compass nu va fi coordonată de către Deren ca de obicei ci de Sanem. Deren e foarte dezamăgită și geloasă. Întreaga zi Can și Sanem lucrează împreună în biroul lui. Aylin îi urmărește prin camera video ascunsă în globul de zăpadă pe care l-a pus în biroul lui. Le fură ideile și le vinde unei agenții de publicitate care e în competiție pentru contractul cu firma Compass. Can observă globul dar nu își dă seama că are o cameră ascunsă și îi spune lui Deren să îl ia de acolo iar Deren îl duce în biroul ei. Mai târziu Can îi dăruiește lui Sanem o motocicletă și merg împreună la plimbare iar seara o invită să ia masa împreună ca amici și îi promite că îi va arăta întreaga lume.

După accidentul lui Emre, Ceycey realizează că viața e scurtă și se hotărăște să facă un pas înainte în relația cu Ayhan. O invită la cină și deși au o întâlnire cu peripeții, la finalul serii o ține de mână pentru prima dată.
Leyla petrece întreaga zi alături de Emre, îi gătește și vizionează un serial împreună. La sfârșitul zilei Emre realizează că au multe interese comune. După plecarea ei, Can discută cu Emre și îi spune că vrea să încheie neînțelegerile dintre ei dar să nu îl mai trădeze. Emre îi promite că va face tot posibilul să îi recâștige încrederea.

A doua zi, Can află că o altă agenție le-a furat ideile și se întreabă cine e noul spion din firmă. Din fericire firma Compass alege agenția lui pentru a-i face publicitate. Aylin îl sună pe Emre și îi spune să ia globul înainte să afle cineva altfel îi va spune mamei lui că l-a trădat pe Can. Emre cedează constrângerilor și o ajută.
Fabri o presează pe Sanem să semneze un contract și nu acceptă alt parfum decât parfumul ei. Atunci Can vrea să cumpere înapoi acțiunile care i le-a vândut deși asta înseamnă că riscă să dea faliment. Fabri pretinde dublul sumei iar Can îl scutură puțin furios apoi îi dă un cec cu suma cerută și îl scoate afară. Sanem îl întreabă șocată de ce a făcut asta iar Can îi spune că parfumul ei este doar pentru el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.