Vis de iubire – episoadele 68-69-70 (rezumat)

0 3,414

În episodul anterior Emre i-a spus lui Sanem că va recupera acțiunile de la Aylin și de la Fabri dacă acceptă să plece din firmă și din viața lui Can. Can tocmai atunci apăruse lângă ușa biroului însă nu l-a auzit. După ce el pleacă, Sanem îi spune lui Emre că va rămâne alături de Can iar el îi zice că a vrut doar să o testeze ca să vadă cât de mult îl iubește pe Can. Sanem nu știe ce să creadă însă Emre a reușit să îi câștige încrederea lui Can.

Ceyda îi dăruiește lui Can o cameră de fotografiat rară și îi spune că îl va prezenta unui fotograf renumit din New York și că i-a aranjat un interviu cu o revistă renumită. Stabilesc să facă interviul în sala de sport pe care o frecventează ea după care să se antreneze împreună. Sanem e foarte geloasă și se întoarce supărată la biroul ei. Can o lasă puțin apoi merge la ea și o întreabă dacă e liberă deseară să ia masa împreună.

Seara, Sanem merge fericită la restaurant cu speranța că se vor împăca însă acolo are o surpriză neașteptată. Nu va lua masa singură cu Can căci Emre li se alătură. Can a plănuit întâlnirea aceasta ca să îi ajute să își rezolve neînțelegerile dintre ei iar Emre isi cere scuze de la Sanem. Deși ea știe că nu e sincer, nu spune nimic.
A doua zi Emre observă că Ceyda e interesată de Can și vrea să o folosească pentru a strica relația dintre el și Sanem.
Sanem se angajează la sala de sport împreună cu Ayhan și îi urmărește pe Can și pe Ceyda antrenându-se apoi îl lovește pe Can în ringul de box. În timpul interviului li se alătură. Jurnalista îl întreabă pe Can dacă este cineva special în viața lui și ce părere are despre căsătorie. Can îi răspunde că e burlac ceea ce o deranjează pe Sanem. Când este întrebat ce femeie ar putea să îi schimbe părerea despre căsnicie, el o descrie pe Sanem.

Osman se înscrie la o agenție de casting urmând sfatul lui Deren și foarte curând primește o ofertă pentru un rol secundar într-un serial.
Can o pune pe Sanem să facă prezentarea la petrecerea pentru lansarea campaniei de publicitate a firmei Compass. Aylin șterge discursul din laptopul ei chiar înainte de a începe prezentarea însă Sanem reușește să improvizeze și să impresioneze datorită încurajărilor lui Can.

După aceea Aylin o pune pe o chelneriță să verse băutură pe rochia lui Sanem și să o convingă să meargă la baie să se curețe apoi să o închidă acolo.
Câțiva dintre participanții la prezentare au fost invitați de Ceyda la o altă petrecere. Ceyda urmărește să fie singură cu Can dar în ciuda insistențelor ei Can nu vrea să plece fără Sanem. Văzând că a dispărut, pornește în căutarea ei și o găsește încercând să iasă pe fereastra băii. Sanem îi povestește ce a pățit iar el o ajută să coboare și o invită să meargă cu el la petrecere ca iubita lui. O sărută și îi spune că s-a săturat de joaca de-a amicii.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.