Vis de iubire – episoadele 73-74-75 (rezumat)

0 2,950

Aylin i-a fotografiat pe Can și pe Sanem cand erau la întâlnire în parc apoi a trimis fotografiile unei prietene care lucrează la presă.
Zvonuri despre Can și Sanem ajung la urechile lui Nihat și Mevkibe. Cei doi aleg să creadă că Sanem nu i-a mințit dar le interzic fetelor să îi mai ducă pe șefii lor în cartier.
Nu după mult timp, în presă apare știrea despre Can și noua lui iubită, Sanem.
Sanem află când ajunge la serviciu și toți vorbesc despre asta. Can o cheamă în biroul său ca să discute și să găsească o soluție. El vrea să spună tuturor că știrea este adevărată dar Sanem vrea să nege până când va reuși să le spună părinților.
Mevkibe află și ea din ziar și merge direct la agenție.
Can și Sanem le explică împreună colegilor că nu sunt împreună după care apare și Mevkibe. Cei doi inventează o poveste credibilă spunând că Sanem se împiedicase iar Can a prins-o și chiar în momentul când era în brațele lui au apărut paparazzi și i-au fotografiat. După ce o conving și pe ea, tot restul zilei se ceartă ca să le demonstreze colegilor că nu este nimic între ei. Pe de altă parte, găsesc modalități de a se întâlni pe ascuns.

Imediat după ce află știrile, Ceyda merge la agenție și îi spune lui Can că fotograful din New York i-a invitat la masă. De data aceasta Can acceptă invitația. Întâlnirea lor decurge bine, fac schimb de idei și povestesc despre aventurile lor. Când tipul acela pleacă puțin de la masă, Ceyda flirtează cu Can iar o clientă de la altă masă crede că sunt împreună și îi fotografiază apoi trimite și ea fotografia la presă. A doua zi apare știrea iar zvonurile despre Sanem și Can încetează.
Sanem se hotărăște să le spună părinților despre ea și Can ca să poată să facă publică relația lor, sperând că astfel o va ține pe Ceyda departe de iubitul ei. Întâi îi spune lui Mevkibe. După ce o ceartă pentru că i-a mințit, Mevkibe se necăjește pentru ea fiindcă se gândește că relația lor nu va merge.
A doua zi vrea să meargă la agenție să îl întrebe pe Can dacă are gânduri serioase sau caută doar o aventură. Atunci Sanem îl sună pe Can și îl cheamă să se întâlnească cu ea pe malul mării. Îi spune că s-a hotărât să nu mai lucreze pentru el fiindcă e sigură că în curând Mevkibe va începe să meargă zilnic la agenție ca să îi preseze să se căsătorească. Can îi spune că dacă așa stau lucrurile, atunci se vor căsători.

Între timp Emre și Leyla ies la întalnire la un restaurant. Întâmplător, Ceycey era acolo și îi vede împreună. Când pleacă îi vede și Osman pe stradă ținându-se de mână și e devastat. Puțin mai târziu Aylin îi vede sărutându-se în parcarea agenției.
Leyla merge să ia un dosar iar Aylin merge la Emre care a rămas la mașină și îl amenință să se despartă de ea altfel îi va spune lui Can despre înțelegerea pe care au făcut-o cu Fabri. Când Leyla se întoarce, Emre o conduce acasă și îi spune că ar fi mai bine să se despartă fiindcă sunt prea diferiți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.