Vis de iubire – episoadele 76-77-78 (rezumat)

0 2,860

Can și Sanem le spun celor de la agenție că sunt împreună. Mai târziu Sanem îi spune lui Mevkibe că Can vrea să se căsătorească cu ea. Când Mevkibe îi spune lui Melihat, întreg cartierul află. Atunci Aysun îi arată lui Mevkibe revista cu interviul lui Can în care a spus că nu se gândește la căsătorie iar Mevkibe începe să se îngrijoreze. Sanem nu îndrăznește să îi spună și lui Nihat iar Mevkibe se gândește să aștepte până e sigur că se vor logodi.

Leyla e foarte supărată după despărțirea bruscă de Emre. Nu mai merge la serviciu și chiar se gândește să demisioneze pentru că nu vrea să îl mai vadă pe Emre. Osman o scoate în oraș și încearcă să o înveselească.
Emre o sună insistent pe Leyla și fiindcă ea nu îi răspunde la telefon, merge în cartier să o vadă. O găsește pe stradă și încearcă să o convingă să se întoarcă la serviciu dar apare Osman și îl alungă.
McKinnon, fotograful din New York deține o companie de cosmetice în America și vrea să se lanseze și pe piața din Turcia. Datorită lui Ceyda îi propune lui Can să se ocupe de campania de promovare. Aceasta ar fi cea mai mare afacere a agenției lui Can.

Can îl întreabă pe Emre de ce s-a despărțit de Leyla fiindcă părea să fie fericit cu ea. Emre îi spune că relația lor ar fi evoluat prea rapid din cauza familiei ei. Atunci Can îi povestește că și el cu Sanem vor trebui să facă repede pasul spre căsătorie și că deși au discutat deja despre asta, el vrea să o ceara într-o atmosferă mai romantică.
Până la urmă Leyla merge la serviciu și îl roagă pe Can să îi dea concediu restul anului. Can e de acord dar îi cere să rămână o săptămână pentru că au mult de lucru.

Sanem găsește din nou o idee grozavă pentru noua campanie.
Seara, ea și Can merg la o cină de afaceri cu McKinnon și cu Ceyda iar atunci Ceyda află că sunt iubiți. La restaurant apare Fabri iar McKinnon le povestește lui Can și celorlalți că Fabri a lucrat pentru compania lui și i-a făcut o mulțime de probleme și i-a cauzat pierderi financiare. McKinnon nu stie că Fabri e asociatul lui Can iar Can se gândește să încerce din nou să îl convingă pe Fabri să îi vândă acțiunile, altfel va pierde afacerea cu McKinnon.
După cină Can îi spune lui Sanem că are o surpriză pentru ea și pleacă împreună în altă parte. Urma să o ceară în căsătorie însă chiar atunci ea primește telefon de la Mevkibe și trebuie să se întoarcă acasă. Nihat a aflat de la Aysun că Sanem se căsătorește cu Can și s-a supărat pe Mevkibe și pe Sanem fiindcă nu i-au spus și s-a făcut de rușine în cartier că nu a știut. În noaptea aceea doarme în magazin. Dimineața Sanem merge la el și își cere scuze dar Nihat nu vorbește cu ea.

Osman îi spune din nou Leylei că o iubește dar de data aceasta îi cere să îi dea o șansă și îi promite că o va face fericită și că nu se va aștepta să îl iubească la fel ca pe Emre. Leyla nu știe ce să răspundă iar el îi propune să se gândească o vreme.
Can îi povestește lui Emre despre situația cu McKinnon. Emre işi dorește la fel de mult afacerea aceasta așa că îi spune lui Aylin să îl convingă pe Fabri să îi vândă acțiunile lui Can.
A doua zi Can merge să vorbească cu Fabri dar el îi spune că îi vinde acțiunile numai în schimbul parfumului lui Sanem. Îl provoacă până când Can îl lovește. Plănuise asta cu Aylin iar după ce Can pleacă, face plângere la poliție împotriva lui.
Can merge la agenție și le spune lui Sanem și celorlalți că preferă să piardă afacerea cu McKinnon decât să o lase pe Sanem să îi dea parfumul lui Fabri. Nu după mult timp apare poliția și îl arestează pe Can.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.