Vis de iubire – episoadele 79-80-81 (rezumat)

0 3,331

În episodul anterior, Fabri l-a provocat pe Can până când l-a lovit apoi a făcut plângere la poliție împotriva lui iar Can a fost arestat.
Incidentul ajunge în presă și astfel află familia lui și întreg cartierul lui Sanem. Mama lui Can află și despre relația lui cu o angajată și îl sună îngrijorată pe Emre ca să îl întrebe dacă este adevărat iar el îi spune că vrea să se căsătorească cu ea.
La agenție toți o învinuiesc pe Sanem. Ea ar vrea să îi vândă parfumul lui Fabri și să îl salveze pe Can însă știe că dacă face asta, Can se va supăra pe ea. După ce se gândește întreaga noapte, dimineața îl sună pe Fabri și face o înțelegere cu el ca să retragă plângerea și să renunțe la acțiuni ȋn schimbul parfumului ei dar cu condiția să nu îi spună lui Can. Fabri își ține cuvântul și își retrage plângerea însă pe de altă parte îi transferă acțiunile lui Aylin, nu fraților Divid. Făcând astfel speră să reușească să falimenteze agenția cu ajutorul lui Aylin.

Aylin apare la agenție și le spune tuturor că i-a găsit o slăbiciune lui Fabri, l-a amenințat și a reușit astfel să obțină de la el acțiunile și eliberarea lui Can.
Can nu are încredere în ea și nu îi permite să mai intre în agenție.
Aylin îl cheamă pe Emre în biroul lui și îl presează ca să o ajute să îi câștige încrederea lui Can. În plus, când vede că Leyla privește spre ei, îl sărută și o face să creadă că s-au împăcat.
Leyla pleacă supărată în biroul ei. Își spune că de acum o să îi aprecieze pe cei care o apreciază pe ea și se decide să îi dea o șansă lui Osman. Îl sună și stabilesc să se întâlnească mai târziu. A doua zi Emre o aude vorbind din nou cu el la telefon și planificând să meargă împreună la un concert. Gelos, o acuză că l-a uitat repede și că sentimentele ei au fost superficiale.

Mevkibe încearcă să îl convingă pe Nihat să se întoarcă acasă însă nu reușește. Nihat se mută în magazin iar eforturile lui Sanem de a-i împăca sunt fără rezultat.
Can vrea să o ceară în căsătorie pe Sanem însă nu găsește momentul potrivit fiindcă ea e foarte preocupată de părinții ei.
Între timp întreaga agenție lucrează din greu la campania pentru firma de cosmetice a lui McKinnon. Sanem se ocupă din nou de prezentare. McKinnon și asociații săi sunt foarte mulțumiți de rezultat și încheie afacerea cu agenția lui Can. Deren insistă să sărbătorească acasă la Can cu o petrecere.
În acea după amiază în cartierul lui Sanem apare o mașină luxoasă din care coboară o femeie bogată și arogantă. Muzafer o întâmpină și o duce la magazinul lui Mevkibe. Sanem apare chiar când femeia respectivă lovește cu piciorul în vasul de mâncare al unei pisici fiindcă se teme de ea. Sanem se ceartă cu ea și insistă să îi pună mâncarea înapoi dar femeia îi lasă bani și se urcă în mașină. Sanem îi aruncă banii pe fereastră împreună cu niște vorbe aspre.
Seara la petrecere apare și acea femeie iar Sanem află că e mama lui Can.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.