Vis de iubire – episoadele 89-90-91 (rezumat)

0 3,396

Fabri i-a trimis lui Can o mostră a ultimului său parfum. Sanem era îngrijorată crezând că e parfumul ei și Can va afla că i l-a vândut însă Fabri a întâmpinat ceva probleme cu acel parfum și a lansat altul în grabă, ca să le strice campania lui McKinnon și afacerea lui Can.
Can şi-a dat seama că Aylin a furat informațiile despre campanie din calculatorul lui Sanem și face o plângere împotriva ei folosindu-se de imaginile înregistrate de camera de supraveghere. Până la urmă se află că Deren i-a dat rezultatul final al campaniei fiindcă pentru moment a crezut că poate să aibă încredere în ea. Can o concediază pe Deren apoi pleacă furios din agenție, sătul de intrigi și minciuni. Sanem merge cu el și își petrec restul zilei plimbându-se pe malul mării și făcând fotografii. Can îi spune că ea este singurul motiv pentru care rămâne la agenție altfel ar pleca fiindcă nu are rost să stea dacă nu poate să aibă încredere în angajații lui sau în Emre.

Leyla merge să discute cu Emre despre concedierea lui Deren și îl întreabă cum a putut să mai aibă încredere în Aylin și să se împace cu ea. Emre îi spune mirat că nu s-au împăcat și își dă seama că acesta este motivul pentru care ea s-a logodit brusc cu Osman.
Sanem găsește o soluție pentru a repara situația de la agenție. Fără să știe Can și Emre, îl sună pe McKinnon și îi cere să le mai dea o zi ca să pregătească o nouă campanie, promițând că va fi mult mai bună decât cealaltă. După aceea o sună pe Deren, adună echipa și întreaga noapte lucrează acasă la ea. Zebercet se ocupă de înviorarea angajaților când îi doboară somnul.

Ziua următoare Sanem și Deren îi prezintă lui Can ideea pentru noua campanie. Atât el cât și McKinnon sunt încântați de rezultat.
Can își cere scuze de la Deren iar ea îi mulțumește lui Sanem pentru ajutor.
Ceycey se mută în cartierul lui Sanem, ȋn chirie la Melahat.
Huma le spune lui Can și lui Emre că adevăratul motiv pentru care a divorțat de tatăl lor este că a înșelat-o. Atunci el a vrut să nu îi mai permită să își vadă copiii dar ea a primit custodia lui Emre fiindcă era mai mic. După aceea a mers în casa părinților dar acolo a avut probleme cu vecinii din cauza că era divorțată și până la urmă s-a recăsătorit și a plecat din țară. Pentru Can asta nu schimbă cu nimic lucrurile și îi spune că trebuia să se lupte mai mult pentru el.

Văzând că Ceyda nu reușește să îl despartă pe Can de Sanem, Huma o cheamă pe Polen. Spre bucuria lui Sanem, Can o ignoră pe Polen fiindcă e preocupat de campanie.
Partenera de afaceri a lui Fabri află că a furat ideile agenției lui Can și încheie parteneriatul cu el. Înainte de a pleca din firmă, ia toate documentele care dovedesc afacerile ilegale ce le-a făcut Fabri și le predă poliției. După aceea se întâlnește cu Can și îi spune că Sanem i-a vândut parfumul și îi arată contractul. Can merge la Fabri și îi spune că nu îi va permite să scoată pe piață parfumul ei. Fabri îi arată contractul semnat de Sanem iar Can îl rupe. Fabri vrea să îl denunțe dar apare poliția și îl arestează pe el. Pe de altă parte și Aylin este arestată.
Can merge acasă și îl întreabă furios pe Emre dacă a știut că Sanem i-a dat parfumul lui Fabri. După ce Can pleacă, Huma o sună pe Polen și îi spune să meargă la cabană să îl consoleze.
Emre o sună pe Sanem și îi spune că Can a aflat. Sanem regretă că nu i-a spus mai repede și merge la cabană să vorbească cu el dar îl găsește împreună cu Polen.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.