Vis de iubire – Episoadele 4-5-6 (rezumat)

0 2,828

Sanem a fost prinsă de Can acasă la el exact în momentul în care ea încerca să iasă pe ușă afară. Când s-a apropiat de ea, el a recunoscut-o după parfum că ea era fata pe care a sărutat-o la petrecere.
Uimit, o întreabă ce caută acasă la el iar ea îi spune că Emre i-a dat cheile casei pentru a lua un lucru care îi aparține. Îi vine în minte o scenă de la birou în care l-a văzut pe Emre când punea ceva în buzunarul hainei și din greșeală a vărsat cafea pe haină și a fost nevoit să o trimită la curățătorie. Așa că îi spune lui Can că atunci când a dus haina lui Emre la curățătorie a uitat ceva în buzunarul ei. Can s-a uitat în buzunar și a găsit un inel de logodnă. El a întrebat-o dacă are logodnic iar ea i-a răspuns că s-a logodit de curând, iar inelul îi aparține și a trebuit să îl ducă la bijutier să îl micșoreze și pentru a nu-l pierde l-a pus în buzunarul hainei, apoi pleacă în grabă pentru a nu-i mai pune și alte întrebări. Ea cade și se rănește la picior.

După ce pleacă, îl sună pe Emre și îi povestește ce s-a întâmplat iar el îi zice că va trebui să poarte inelul un timp altfel Can și-ar da seama că l-a mințit.
A doua zi Can vede că Sanem este rănită la un genunchi și o cheamă la el în birou. Îi spune să se așeze, apoi îi dezinfectează rana și o pansează. Când se ridică să plece îi cade o listă în care ea a notat numele bărbaților din firmă care au barbă pentru a-l găsi pe Albatros. El a întrebat-o cine este Albatros și ce va face când îl va găsi iar ea îi spune că vrea doar să îi pună câteva întrebări.

Emre a devenit partener de afaceri cu Aylin.
Emre a aflat că noul proiect al lui Can este să facă reclamă pentru o companie aeriană și faptul că nu l-a implicat și pe el l-a iritat. Pentru a afla mai multe detalii o folosește pe Sanem în avantajul său. El o minte că fratele lui este un om rău și vrea să distrugă compania dar cu cât ea petrece mai mult timp cu Can își dă seama că nu este chiar atât de rău și că are ceva special.

Sanem reușește să fotografieze proiectul pe care echipa lui Can l-a pregătit și să il trimită lui Emre dar Can s-a răzgândit în ultima clipă și a făcut singur un alt proiect și l-a intitulat Albatros.
‌Can începe să se apropie de Sanem dar uneori se retrage când își amintește că este logodită, lucru ce pare să-l deranjeze. După ce au primit vestea că au câștigat, Can îi invită pe toți angajații acasă la el ‌pentru o mică petrecere și grătar. Sanem a mers să vorbească cu Emre deoparte și accidental a căzut în piscină. Emre a trimis-o în casă să își usuce hainele. Ea și-a pus hainele la uscat și a îmbrăcat o cămașă pe care a găsit-o lângă uscător iar in timp ce aștepta să se usuce hainele se plimba prin jur și din greșeală a intrat în camera lui Can. El tocmai atunci mergea să se schimbe și o găsește în dormitorul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.