Vis de iubire – Episoadele 7-8-9 (rezumat)

0 3,133

Încă o dată Sanem a fost prinsă de Can, dar de data aceasta era în dormitorul său îmbrăcată doar într-o cămașă de-a lui pe care o găsise în uscător. El i-a cerut explicații iar de data aceasta Sanem nu l-a mai mințit și i-a spus că a căzut în piscină și a trebuit să își usuce hainele.
Tatăl lui Sanem s-a hotărât să vândă magazinul. El nu știe că Sanem a luat un împrumut de la Emre și i-a plătit datoria.

Can vrea să încheie un contract cu Arzu, un model celebru. Aylin a aflat și a reușit să o convingă să lucreze cu ea. Arzu și-a închis telefonul iar Can și-a dat seama că ea îl evită și a decis să meargă la hotelul unde era cazată. Emre a trimis-o și pe Sanem cu el pentru a-i împiedica pe Can și pe Arzu să semneze contractul.
Înainte să plece, Sanem îi ascunde permisul de conducere pentru a-l face să renunțe dar Can o pune pe ea să conducă mașina. Intenționat, Sanem a condus cu viteză foarte mică iar la un moment dat a intrat pe un drum prin pădure iar mașina s-a defectat. Ea spera că se vor întoarce, dar Can i-a zis că vor merge pe jos fiindcă hotelul era aproape. Au pornit la drum iar ea, bucuroasă a început să culeagă flori. El a întrebat-o pentru ce sunt iar ea i-a spus că va face un parfum cu ele după rețeta bunicii sale. El și-a amintit că acesta era parfumul de flori sălbatice pe care îl simțise atunci când a sărutat-o.

Când au ajuns la hotel Sanem încearcă prin tot felul de tertipuri să îl împiedice să o găsească pe Arzu dar până la urmă Can și Arzu se întâlnesc iar ea semnează contractul.
A doua zi Can a chemat-o la el pe Leyla și i-a spus că poate să se întoarcă la serviciu fiindcă și-a dat seama că nu ea era spionul care îi dădea informații lui Aylin.
Ședința foto a avut loc acasă la Can iar Sanem a trebuit să fie asistenta lui Arzu. Sanem era geloasă fiindcă Arzu era interesată de Can și a încercat tot timpul să o țină la distanță de el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.