Vis de iubire – Episoadele 13-14-15 (rezumat)

0 5,735

Sanem a vrut să plece de la petrecere iar Fabri, tipul italian a prins-o de mână încercând să o rețină. Can stătea deoparte și văzând ce se întâmplă a mers la ei și fără să zică ceva, a luat-o pe Sanen de mână și a plecat cu ea. Sanem l-a întrebat de ce a protejat-o iar el i-a zis că nu permite nimănui să se comporte așa cu un angajat de-al lui și nu îi pasă dacă va încheia sau nu un contract cu Fabri.
Fabri s-a revoltat și a vrut să îi dea afacerea lui Aylin, dar Ceycey a salvat situația spunând că Sanem și Can sunt iubiți și de aceea Can s-a simțit jignit și a plecat.

Sanem și Can și-au închis telefoanele fiindcă Deren și Leyla sunau încontinuu. Can a dus-o pe Sanem la o cabană unde el mergea când voia să fie singur. Amândoi erau flămânzi iar el a pregătit ceva de mâncare. După ce au luat masa el i-a zis să îl aștepte până va developa fotografiile pe care le-a făcut pentru campania femeilor.
Între timp, Leyla se întreba unde este sora ei și văzând că este târziu și nu se întoarce acasă, i-a spus mamei sale că Sanem a rămas la Ayhan.
Sanem s-a îmbătat și a început să danseze apoi a adormit. Când s-a întors Can și a văzut că doarme nu a vrut să o trezească și au rămas la cabană până dimineața, după care el a condus-o acasă.

Can a aflat unele lucruri despre Ihsan și l-a amenințat că îi va face probleme dacă nu va înapoia magazinul lui Nihat dar cu același preț cu care l-a cumpărat de la el. Astfel Nihat și-a recăpătat magazinul și toată familia era fericită.
Când a ajuns la birou, Can a aflat ce a făcut Ceycey pentru a salva afacerea cu Fabri.
Fabri îi invită pe Can și pe Sanem la cină în scopul de a-și cere scuze de la ei pentru neînțelegerea pe care a provocat-o.
Sanem a aflat despre Polen, iubita lui Can și este foarte supărată pe el.

A doua zi toți angajații firmei erau invitati să meargă într-o tabără împreună cu alțe agenții cu care lucra Fabri și erau liberi să meargă cu partenerii lor.
Sanem trebuia să inventeze un logodnic fiindcă toți colegii ei știau că este logodită cu un tip bogat fiindcă purta un inel foarte scump. Primul nume care i-a venit în minte a fost Osman. Împreună cu Leyla și cu Ayhan l-au convins pe Osman, fratele lui Ayhan să meargă cu ele în tabără și să spună că este logodnicul lui Sanem. El a fost de acord să meargă fiindcă era îndrăgostit de Leyla și s-a bucurat că avea ocazia să stea aproape de ea.
În tabără Sanem tot timpul s-a străduit să-i arate lui Can că este fericită cu Osman.
Aylin îl vede pe Emre discutând cu Sanem și din gelozie vrea să se răzbune pe Emre.
La un moment dat apare Fabri iar Sanem îl ascunde pe Osman și merge repede lângă Can. Can o ia de mână și o duce deoparte și îi spune că dacă nu vrea nu trebuie să mai continue acel joc în fața lui Fabri.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.