Vis de iubire – Episoadele 19-20-21-22 (rezumat)

1 7,938

Emre îl minte pe Can că Hilmi e un fost angajat de-al lor și a publicat fotografiile din răzbunare fiindcă a avut ceva nemulțumiri când a plecat de la firmă. El regretă faptul că i-a făcut atâtea probleme lui Can și se teme că dacă va afla adevărul își va pierde fratele. Îi pare rău că a implicat-o și pe Sanem în problemele lor.
Emre se desparte de Aylin. În acea seară el merge la birou și începe să bea. Leyla a rămas peste program la serviciu și îl vede beat, încearcă să îl consoleze, apoi îi ia sticla și îi spune să se odihnească. Îi amintește că va merge la Ankara pentru o conferință iar el va trebui să se alăture mai târziu pentru a ține un discurs.
Can vorbește cu Polen la telefon și îi dă de înțeles că vrea să se despartă iar ea îl întreabă dacă are pe altcineva. El îi spune că este interesat de cineva. Se referă la Sanem.

Ceycey este îndrăgostit de Ayhan și găsește tot felul de motive pentru a petrece cât mai mult timp cu ea.
La Companie, Can îi mulțumește lui Sanem în fața reporterilor și a angajaților că datorită ei a fost prins Hilmi iar acum își poate continua cariera de fotograf. Îi mulțumește și fratelui său că i-a fost alături.
Can îi mulțumește din nou lui Sanem când sunt singuri iar ea se simte vinovată că nu a fost cinstită față de el. El o întreabă ce a vrut să-i mărturisească înainte cu o zi când a fost la el acasă dar ea îi spune că nu a fost nimic important. Sanem îi spune lui Emre că vrea să demisioneze, altfel îi va spune totul lui Can. Emre încearcă să o calmeze și îi spune să aștepte câteva zile fiindcă dacă va pleca acum va atrage atenția. O roagă să rămână și îi promite că va îndrepta totul.

Aylin se întâlnește cu Emre și își cere iertare pentru ceea ce i-a făcut lui Can.
Îi zice că a vrut să se răzbune pe el și pe fratele său fiindcă văzuse inelul pe degetul lui Sanem apoi i-a văzut că se țineau de mână. El îi reproșează că din cauza ei a devenit un om ambițios care și-a trădat familia iar acum Sanem ar putea să-i zică totul lui Can. Aylin îi spune să stea liniștit fiindcă Sanem nu va vorbi pentru că este îndrăgostită de Can.
Aylin îl roagă din nou să o ierte dar Emre îi spune să nu îl mai caute niciodată fiindcă relația lor s-a sfârșit.

Ceycey o întreabă pe Sanem de ce nu i-a spus că s-a despărțit de logodnicul ei. Ea îi zice că s-a despărțit de Osman fiindcă și-a dat seama că între ei a fost doar o iubire copilărească, nu a fost nimic serios și s-a îndrăgostit de un tip care a sărutat-o în întuneric dar nu știe cine e. Can aude discuția lor și este mulțumit. După ce a plecat Can, Sanem i-a zis lui Ceycey că nu a avut niciodată un logodnic că totul a fost inventat de ea și va trebui să țină secret acest lucru.
Zebercet vede că în magazinul lui Osman merg multe fete și de ciudă își deschide în cartier un magazin cu lenjerie de damă.

Emre este plecat la Ankara.
A doua zi Sanem nu merge la serviciu. Îi spune tatălui său că și-a luat liber și merge ea să deschidă magazinul familiei. Can află de la Ceycey că Sanem este la magazin și merge să o convingă să se întoarcă la serviciu. Can primește un telefon și trebuie să se întoarcă la firmă. Îi spune lui Sanem că se va întoarce mai târziu pentru a discuta.
Emre se întoarce de la Ankara și o caută pe Sanem să o întrebe de ce a renunțat. Ea îi spune că ar trebui ca el și fratele său să stea departe de ea. Emre își cere scuze de la ea și pleacă.
Seara, Can merge acasă la Sanem. Ea nu vrea să vorbească cu el și fuge pe fereastră dar el apare în fața ei.
‌Can încearcă să o determine să vorbească despre sentimentele ei dar ea îi spune că a înțeles totul greșit și că nu îl vrea. Can este confuz și rănit.
‌Îi spune că dacă ea îi va zice să rămână atunci va rămâne iar dacă îi va zice să plece va pleca. Până la urmă Sanem îi zice să plece iar el pleacă și o lasă singură.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.