1001 de nopti Episoadele 19, 20 (rezumat)

1,481

Sehrazat îl sună pe Onur și îi spune că vrea să se întâlnească cu el pentru a discuta. Se întâlnesc într-un restaurant. Sehrazat îi spune că ei i-a fost dat să aibă un destin mai întunecat și de aceea îl roagă să o lase în pace și să uite acea noapte care au petrecut-o împreună.
Onur îi promite că dacă va accepta să se căsătorească cu el vor fi foarte fericiți în ciuda acelei nopți negre.
Ea îi zice că nu i-a dat nici un răspuns atunci când a cerut-o în căsătorie pentru că a crezut că va putea uita acea noapte dar oricât ar încerca nu reușește și îi cere ca în continuare să se comporte cu ea ca doi colegi. Onur îi spune că nu va renunța la ea.
A doua zi dimineața, Mihriban se îmbolnăvește iar Sehrazat se pregătește să o ducă la spital și intenționează să nu meargă la serviciu pentru a sta cu Kaan.
Nadide află de la Sehrazat că Mihriban e bolnavă și se oferă să aibă ea grijă de Kaan pentru a putea Sehrazat să meargă la serviciu.
Burhan o conduce bucuros pe Nadide până acasă la Sehrazat. Nadide îl întreabă dacă nu îl deranjează că Sehrazat este supărată pe el iar el îi spune că Sehrazat are tot dreptul să îl urască pentru felul cum s-a comportat cu ea.

Ali Kemal îi cumpără o mașină lui Gani pentru a-l face să tacă în privința lui Cansel. Când Burhan îl întreabă de unde a avut banii pentru mașină, Ali Kemal îi spune că a făcut un credit iar Gani îi va înapoia banii când își va găsi un serviciu.

Mekek, sora lui Bennu se întoarce de la Londra și neavând unde locui o roagă pe Bennu să o primească la ea dar Bennu nici nu vrea să audă fiindcă în trecut i-a făcut destule probleme. A doua zi când Bennu merge la birou, Melek o aștepta acolo discutând liniștită cu Kerem. Până la urmă Bennu nu are de ales și acceptă ca sora ei să locuiască cu ea.

Onur îi spune lui Sehrazat că își dă seama că Kaan îl respinge și el știe că ea nu îi va spune da atâta timp cât Kaan nu îl acceptă, dar este sigur că într-o zi Kaan îl va iubi, bineînțeles dacă și ea îi dă voie. Sehrazat îi zice că nu vrea ca copilul să își uite tatăl iar Onur o asigură că asta nu se va întâmpla niciodată.
Kaan continuă să fie supărat pe mama lui chiar dacă ea i-a cumpărat o bicicletă, el nici măcar nu vrea să o vadă și supărat ia o fotografie cu tatăl său și o duce în camera lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.