Gulperi – episodul 28 (rezumat)

7,703

Gulperi s-a întors la conacul familiei Taşkın după ce Eyup a amenințat-o că îl va denunța pe Hasan. Când Kadir a găsit scrisoarea de adio pe care i-a lăsat-o, a mers la conac după ea cu poliția fiindcă era sigur că a fost amenințată și dusă cu forța dar Gulperi a mințit că a mers de bunăvoie.

Hasan și Bedryie s-au înscris la școala unde studiază Artemis. Eyup l-a răpit pe Yakup și îl ținea închis într-o cabană. L-a pus să o sune pe Fatma și să-i spună că a plecat în sat și apoi va merge o perioadă în Siria. Yakup a acceptat să-i dea averea iar Şeyma s-a ocupat de actele necesare.
Kadir a mers din nou la Gulperi și de data aceasta ea i-a spus cu ce a amenințat-o Eyup. Kadir i-a povestit apoi lui Hasan și s-au înțeles să-l găsească pe Eyup și să recupereze filmarea de la el. Artemis i-a auzit.

Kader era îngrijorată pentru Yakup și bănuia că Eyup are legătură cu dispariția lui bruscă. Hasan l-a întrebat pe Serdar dacă știe ceva de Yakup dar el nu i-a spus pentru că se temea de Eyup. Când Fatma a bătut-o pe Gulperi, Serdar s-a hotărât s-o ajute dar și să fugă cu Fidan cât mai repede și i-a spus lui Hasan locul unde era Yakup.

Hasan a mers după Yakup împreună cu Kadir iar Artemis s-a ascuns în mașina lor. Când au ajuns, Eyup tocmai apăruse cu actele pentru transferul averii dar a văzut-o pe Artemis și a răpit-o ca să o întrebe cine mai era cu ea. Fata a aflat de la el că Şeyma l-a înregistrat pe Hasan când i-a spus că l-a împușcat pe Kadir. Hasan și Kadir au auzit-o strigând, l-au prins pe Eyup și l-au predat autorităților. Ei credeau că scapă de dovezi distrugând telefonul lui Eyup iar Artemis nu le-a spus că Şeyma avea filmarea.

Între timp Şeyma a aflat că Gulperi a fost bătută și a dus-o la spital apoi a mers la Eyup și i-a promis că îl va scoate din închisoare în curând dacă face ce îi spune ea.
Puțin mai târziu Kadir, Gulperi și copiii erau acasă liniștiți și fericiți că au scăpat de Eyup, când la ușă a apărut poliția ca să-l aresteze pe Hasan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.