Vești bune de la actorul Uğur Güneș pentru fanii serialului Ma numesc Zuleyha!

1,206

Actorul Uğur Güneș, care dă viață personajului Yılmaz in serialul “Ma numesc Zuleyha” și a devenit foarte popular datorită acestei producții, a participat recent, împreună cu întreaga echipă, la o ședință foto pentru afișul promoțional al seriei. Într-un interviu acordat pentru o emisiune TV, chipeșul actor a dat fanilor vestea bună că ritmul acțiunii serialului nu va scădea.

Fanii seriei sunt foarte curioși cu privire la noua eră a poveștii din orașul Çukurova, deoarece “Mă numesc Zuleyha” este o producție care a continuat într-un ritm alert timp de două sezoane, iar suspansul nu a lipsit niciodată.

Uğur Güneș a spus în interviu: „Intreaga echipă suntem încântați și nerăbdători și vom continua acolo de unde am rămas. Ne vom întâlni publicul cu aceeași emoție și cu același ritm”.

Vorbind despre ce a făcut în perioada vacanței, actorul a recunoscut că i-a lipsit personajul Yılmaz: „Am petrecut timp cu mine în perioada aceasta, mi-am luat câteva vacanțe, pentru că eram foarte obosit. M-am odihnit o vreme, mi-am adunat gândurile. Mă întorc în condiție bună. Sigur că mi-a fost dor și de Yilmaz … “

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.