Prețul fericirii episodul 94, rezumat

8,037

După ce a primit premiul ‘Femeia anului în afaceri’, Ender le-a promis prietenelor din înalta societate că vor sărbători împreună. Acum încearcă să le evite dar nu reușește. Urmând sfatul lui Șahika, își vinde una dintre puținele bijuterii care i-au rămas și le invită pe prietenele sale la cină la un restaurant. Șahika li se alătură, de asemenea.
Întâmplător, Yıldız și Cansu merg și ele acolo. Văzând cum încearcă să ascundă situația în care au ajuns, Yildiz vine cu o idee pentru a le da o lecție pentru umilința pe care i-au provocat-o la aniversarea companiei socrului ei.
Următoarea zi, sub pretextul unui tur al orașului cu un ghid renumit, le duce pe prietenele ei să vadă casa modestă unde locuiesc cele două și astfel își ia revanșa.

Cansu află de la Mahmut că Hasan Ali l-a crescut după ce și-a pierdut tatăl și le spune lui Ender și lui Sahika. Feride le confirmă acest lucru și le povestește că tatăl lui Mahmut a fost ucis din cauza unui teren. După ce terenul a fost vândut de mai multe ori, a ajuns la Hasan Ali care a construit un centru comercial acolo. Fetele bănuiesc că este posibil ca chiar Hasan Ali să îl fi ucis pe tatăl lui Mahmut dar nu au dovezi.

Cu ajutorul lui Cansu, Ender și Sahika pun camere de supraveghere în biroul lui Hasan Ali. Acesta le găsește și pentru a afla cine le-a pus, se preface că îl împușcă pe Sedai din cauza unui secret pe care îl cunoaște. Cele două merg să îl șantajeze cu înregistrarea iar Hasan Ali prefăcându-se învins, le spune că le transferă imediat acțiunile înapoi și își cheamă asistentul să îi aducă actele. Fetele sunt șocate când îl văd pe Sedai intrând în birou iar Hasan Ali se distrează copios și le scoate afară din companie în aplauze pentru curajul lor.

Cagatay încă este supărat pe Yildiz pentru incidentul de la aniversarea companiei.
Yıldız îi cere lui Emir să angajeze un actor care să o ajute să îl facă gelos pe soțul ei  și seara iese la o cină de afaceri cu el. Planul ei funcționează, Cagatay merge la restaurant și face o scenă iar când ajung acasă, se împacă.
Următoarea zi însă, Cagatay îl vede pe tip într-un serial de televiziune. Este foarte supărat și îl invită pe actor acasă la ei sub pretext că vor filma o reclamă pentru companie. Yildiz are parte de o surpriză neplăcută când apare actorul ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.