Prețul fericirii episodul 102 rezumat

12,259

Yıldız îi găsește pe Cagatay și pe Cansu împreună în camera de hotel. Cagatay încearcă să îi spună că nu este ceea ce pare dar Yildiz se întoarce acasă, îi ia pe Asuman și pe fiul ei și merg la un hotel.
Între timp, Mahmut o atacă pe Şahika dar ea reușește să se salveze și îl ucide.
Zehra, care acum locuiește la Hasan Ali, este foarte agitată de când Mert a părăsit-o iar Şahika îi pune calmante în mâncare pe ascuns. Fiind sub efectul medicamentelor, nu realizează ce se petrece în jurul ei iar Şahika o face să creadă că ea l-a ucis pe Mahmut. Același lucru i-l spune și lui Hasan Ali. El bănuiește că nu este adevărat dar nu poate dovedi. Pentru a o salva pe Zehra, aranjează ca un angajat de-al lui să spună că el l-a ucis.

Feride merge la Hasan Ali și îi spune situația dintre Cagatay și Yildiz.
Hasan Ali decide să o trimită acasă pe Cansu și să își ajute fiul să-și salveze căsnicia.
Şahika îi spune că a investigat-o pe Cansu deoarece a avut ceva suspiciuni în privința ei și a aflat că nu este fiica fostei lui soții. Astfel, când Hasan Ali o alungă pe Cansu și ea îi zice că Şahika și Ender au adus-o, el nu o crede.

Emir și Caner îi spun lui Yildiz cum Cagatay a picat în capcana lui Cansu și o asigură că nu a înșelat-o.
După aceea, Çağatay încearcă din nou să vorbească cu ea dar Yildiz nu îl iartă pentru că a mințit-o.
În cele din urmă, Hasan Ali merge și el să vorbească cu ea. Fiindcă nu o poate convinge să se întoarcă acasă, insistă să stea la el până va lua o decizie.

Pentru a-i împăca pe Yildiz și pe Cagatay, Şahika pune la cale un plan. Seara, pleacă cu toții de acasă pentru a-i lăsa pe cei doi singuri, să discute. Ca să fie sigură că planul funcționează, Şahika îi închide în cameră.
După ce pleacă toți, Cansu merge și incendiază casa. Cagatay și Yildiz sunt blocați în cameră și în cele din urmă amândoi își pierd cunoștința din cauza intoxicației cu fum.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.