Ma numesc Zuleyha episodul 99 rezumat

18,871

Umit îi spune lui Zuleyha că este însărcinată. Ea se așteaptă ca Zuleyha să îl părăsească pe Demir și este șocată când ea îi zice că s-au gândit la posibilitatea aceasta și că Demir îi va lua copilul și îl vor crește ei dar îi vor permite să îl vadă din când în când dacă nu le va cauza probleme.
Zuleyha este de fapt foarte supărată. Se întoarce acasă plângând și îi spune lui Sevda iar ea o convinge să nu îi spună lui Demir, promițând că va încerca să o convingă pe Umit să facă avort.

Sevda se bucură că fiica ei este însărcinată și crede că acum prioritatea ei va fi copilul și că va renunța la Demir și va pleca din oraș.
Umit îi spune Sevdei că nu va pleca și că nu o vrea în viața ei pentru că este de partea lui Zuleyha. Spre finalul episodului aflăm că Umit nu este însărcinată.

Demir află că Zuleyha a vândut acțiunile unei persoane necunoscute printr-un avocat. Se duce imediat în Istanbul să îl caute pe avocatul respectiv pentru a le recupera dar când ajunge acolo, află că acesta a plecat recent și nu știe nimeni unde se află.
Atât Demir cât și Zuleyha cred că Fikret le-a cumpărat însă el neagă și le spune din nou că a renunțat la răzbunare.
Demir nu îl crede dar mai târziu îl găsește la mormântul lui Mujgan și îl aude când îi spune cât de mult regretă că nu a renunțat mai demult la răzbunare și că de acum înainte singurul lui țel este să îi ofere o viață fericită lui Kerem Ali.

La un eveniment caritabil, organizat de către Zuleyha, Umit îi spune lui Demir că este însărcinată. El îi cere să facă avort iar Betul care se află în apropiere și îi aude, se împrietenește cu Umit și îi spune că ea îi va fi alături.
Scopul lui Betul este să îl facă pe Demir să sufere, fiind supărată deoarece el a primit cea mai mare parte a averii familiei.

Sevda află că Demir vrea să o oblige pe Umit să facă avort. O salvează la timp de oamenii pe care el îi trimite după ea apoi îl roagă pe Fekeli să o protejeze câteva zile până când vor putea să plece din oraș. Fekeli acceptă și o primește la el fiindcă Sevda îl minte că Demir vrea să o ucidă.
Următoarea zi dimineața, Betul distribuie în tot orașul fotografii cu Demir și Umit, astfel toți află de relația lor.
Fekeli crede că Umit a făcut asta și o sună pe Sevda și îi spune că el nu le mai poate ajuta. Cele două decid să plece imediat din oraș dar întâi Sevda trebuie să se întoarcă la conac să facă rost de bani.
Între timp Demir o caută pe Umit, fiind convins că ea a distribuit fotografiile.
Şermin merge la el și îi spune că Umit este fiica lui Sevda.
Sevda furase niște bani din camera lui Zuleyha. Când se pregătea să plece, Demir ajunge la conac și îi spune că știe cine este.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.